Kosárlabdában lehet úgy labdát vezetni, hogy elkezdem gurítani, és sétálok mellette?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 07:27
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy pattognia kell. Fociban lehet gurítani.
2/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok! Persze, hogy lehet. Mivel nincs nálam a labda (nem érintem), ezért nem számít labdavezetésnek.
2021. nov. 27. 08:48
3/6 anonim válasza:
Magadnak nem gurithatod el es veheted fel. Az ketszerindulas. Azonban nbaben pl csinaljak hogy az alapvonali bedobasnal ha nem vedekeznek rajtuk szorosan hagyjak a felpalyaig gurulni a labdat es csak akkor veszik fel mivel az ora akkor indul ha megvan az érintés.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Akkor valószínűleg azt láttam.
2021. nov. 29. 20:08
5/6 anonim válasza:
Ha nem érsz hozzá a labdához és gurul melletted akkor az lehet. (Leütés nélküli játék közbe szokták ezt alkalmazni.)
De azt nem lehet hogy leteszed és gurítod magad mellett mert az lépéshibának minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!