Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kosárlabdában lehet úgy...

Kosárlabdában lehet úgy labdát vezetni, hogy elkezdem gurítani, és sétálok mellette?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy pattognia kell. Fociban lehet gurítani.
2021. nov. 27. 07:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok! Persze, hogy lehet. Mivel nincs nálam a labda (nem érintem), ezért nem számít labdavezetésnek.
2021. nov. 27. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Magadnak nem gurithatod el es veheted fel. Az ketszerindulas. Azonban nbaben pl csinaljak hogy az alapvonali bedobasnal ha nem vedekeznek rajtuk szorosan hagyjak a felpalyaig gurulni a labdat es csak akkor veszik fel mivel az ora akkor indul ha megvan az érintés.
2021. nov. 29. 18:38
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Akkor valószínűleg azt láttam.
2021. nov. 29. 20:08
 5/6 anonim válasza:

Ha nem érsz hozzá a labdához és gurul melletted akkor az lehet. (Leütés nélküli játék közbe szokták ezt alkalmazni.)

De azt nem lehet hogy leteszed és gurítod magad mellett mert az lépéshibának minősül.

2022. okt. 19. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Focizz inkább.
2022. okt. 28. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!