Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focizni akarok,mit csináljak?p...

Focizni akarok,mit csináljak?pov es miert van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szeretnek ujra focizni csak a fiúkkal szeretnek es nem a lányokkal mert sokkal jobban erzem magam a fiúkkal stb stb,de a lenyeg h megkérdeztem a fiuk tesi tanarjat hogy járhatnak-e a szomszéd faluba focira a fiukhoz es azt mondta hogy ilyen korosztályban a fiuk es a lanyok nem focizhatnak egyutt,meg hogy ilyen járvány helyzetbe ne menjek idegen fiukhoz focizni,meg hogy ugyse foci lenne az...khm

Ez most miert van?:(

Miert nem focizhatok veluk?:(( (ilyen korosztalyban)

Pedig en nagyon sokat készültem mar ra es nagyon vartam.Sokat jelentett volna nekem,mert hiányoznak az edzések a meccsek stb ahj:((

Ilyenkor mit csináljaak??Kerdezoskodjek még vagy raeroltessem hogy had focizzak veluk,vagy?Jövőre meg mar feleslegesnek tartom mert csak fel evet lehetnek veluk,mert ugye megyek továbbtanulni aztan nem tudnak haza jönni..meg igazabol nem birok annyit varni,meg lehet akkor mar nem is jarhatnek:((

Remelem azert érthető h mit irtam..

Kerlek segitsetek,nagyon szeretnek!🙏

#futball #nagyonszeretnek
2021. nov. 18. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. nov. 18. 22:52
 2/2 A kérdező kommentje:
14
2021. nov. 19. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!