Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem fogja megnyerni...

Csak szerintem fogja megnyerni idén a blt a bayern?

Figyelt kérdés

Beteg az a csapat, csak csoportkörbe 17 gólt lőttek.. bundesligában meg 30+

gnarby, sané, koman, lewandowski, müller kombó irtó sok gólt termel, kb megállíthatatlanok..

2021. nov. 15. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
de Csak az idén
2021. nov. 15. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
bilit?
2021. nov. 15. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
A Real fogja.
2021. nov. 15. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
PSG végre megnyeri a BL-t, tele vannak sztárokkal!
2021. nov. 15. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
#4 A kisvárda hamarabb nyer BL-t mint a PSG.
2021. nov. 15. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a Bayern behúzza, de azért a Liverpool-City kettősre is van esély, hogy közülük fogja valaki megnyerni. A jelenlegi forma alapján ők Európa legjobb 3 csapata. Aztán májusig sok minden változhat, de olyan sokat úgy sem fog. Barca meg a Real most gyengusz Európában, a Juve sincs a toppon, attól függetlenül, hogy most jól állnak a csopiba, az Inter max a 8-ig jut, a PSG egyszerűen nem bírja a sok egót, Atletico szerintem tavasszal kizúg majd hamar, a Chelsea nem fog címet védeni, az MU meg, ha Solksjaer marad, és Ronaldo védekezését nem oldják meg, akkor egy komolyabb európai csapat úgy ki üti őket, mint a szél. Fekete ló még az Ajax, de az igazság az, hogy szerintem a 8 között már olyan ellenfelet kapnak, akivel nem fognak elbírni. 16-ot még megoldják, mert egy gyengébb csoportmásodikat fognak kapni.

Az elkövetkező évek szerintem érdekesebbek lesznek, mert majd ha beindul Barcelonában a Xavi-projekt, összekapja magát a Madrid, illetve ezen az úton marad a Milan, akkor változatosabb lesz az európai topfoci, és megtörhet a brit hegemónia, és előbb-utóbb a Bayern is ki fog fulladni, de az még sajnos odébb van.

2021. nov. 15. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3 top angol és a Bayern közül bárki nyerhet. Ha tippelni kéne, akkor a Poolt mondanám.
2021. nov. 15. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!