Csak szerintem fogja megnyerni idén a blt a bayern?
Beteg az a csapat, csak csoportkörbe 17 gólt lőttek.. bundesligában meg 30+
gnarby, sané, koman, lewandowski, müller kombó irtó sok gólt termel, kb megállíthatatlanok..
Valószínűleg a Bayern behúzza, de azért a Liverpool-City kettősre is van esély, hogy közülük fogja valaki megnyerni. A jelenlegi forma alapján ők Európa legjobb 3 csapata. Aztán májusig sok minden változhat, de olyan sokat úgy sem fog. Barca meg a Real most gyengusz Európában, a Juve sincs a toppon, attól függetlenül, hogy most jól állnak a csopiba, az Inter max a 8-ig jut, a PSG egyszerűen nem bírja a sok egót, Atletico szerintem tavasszal kizúg majd hamar, a Chelsea nem fog címet védeni, az MU meg, ha Solksjaer marad, és Ronaldo védekezését nem oldják meg, akkor egy komolyabb európai csapat úgy ki üti őket, mint a szél. Fekete ló még az Ajax, de az igazság az, hogy szerintem a 8 között már olyan ellenfelet kapnak, akivel nem fognak elbírni. 16-ot még megoldják, mert egy gyengébb csoportmásodikat fognak kapni.
Az elkövetkező évek szerintem érdekesebbek lesznek, mert majd ha beindul Barcelonában a Xavi-projekt, összekapja magát a Madrid, illetve ezen az úton marad a Milan, akkor változatosabb lesz az európai topfoci, és megtörhet a brit hegemónia, és előbb-utóbb a Bayern is ki fog fulladni, de az még sajnos odébb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!