Most akkor Xavi lesz a Barca edzője?
Itt a gyakorin, név nélkül könnyebben mernek arcoskodni, de egy Facebookon nem olvasok ilyen gyülőlködőket, mint itt. Persze a Facebookon is megy ez, de jellemzően álprofil alatt.
Amúgy Xavi megkezdte a nagy takarítást, remélem elindulunk felfelé! Visca Barca! 🔴🔵

Voltál már Spanyolországban te szerencsétlen? xd
Aki többes szám 1-ben beszél a saját tulajdon csapatáról az amúgy 99%ban fogyatékos, azt vettem észre
22-es
Mi a gond?
Valamiért rajong az ember,
esetünkben egy focicsapat.Ha a klub rendben van, akkor rendben vannak a rajongók is.
Szokás mondani, "Együtt sírunk, együtt nevetünk".
És igen. "Többes szám 1-ben" fogunk írni a csapatról aminek, mi vagyunk a rajongói.
Ha tetszik, ha nem.
Nem is értem mi ezzel a baj.
Aki ilyen undorító hozzászólásokat ír mint te, szerintem az a szerencsétlen, azt vettem észre.
Nem érdemes ezeket felvenni. Csak saját magát járatja le, ha ilyenek miatt kiakad.
Amúgy jártam már Spanyolországban, és Katalóniában is, bár sok közöd nincs hozzá. Ahhoz sincs közöd, hogy egy szuverén embernek milyen a szavajárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!