Mennyi volt a legnagyobb nyereményetek és hány forintból?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 19:41
1/10 anonim válasza:
2000-es evek elejen egy 5 lotto telitalalat.Egy szelvenyt adtam fel.
Kanadaba koltoztem ki, ezt a par sort Torontobol irtam.
2/10 anonim válasza:
Kaparós sorsjegyen 5 ezer forint :D
De gondolom tippmixre gondoltál. Abból csak 3 ezer, de ma ezt megdönthetem ha nyer a City, a PSG és a Pool.
3/10 A kérdező kommentje:
igen, tippmixre gondoltam. Nekem 200Ft-ból 23 ezer forint, második mixem volt, azóta mindig egy-egy meccsen megy el:D Mint pl ma a cityn
2021. okt. 19. 21:33
4/10 anonim válasza:
#3 Jaa de akkor neked az a taktikád, hogy az esélytelenebbre fogadsz kisebb összeggel?
Vagy mire szoktál rakni?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, jelen esetben 4,5 gól alá raktam és vendég nyer, de 5-1 lett.
Általában 1,5-2,5 közötti oddsokat rakok, nagyobb kötésekben max 2 ezer forintal
2021. okt. 19. 22:13
6/10 anonim válasza:
Sosem nyertem 400E felett, mivel addig fizet ki KP-ban a tippmix lottózókban, de ha jól emlékszem legutóbb 390E volt 20E-ből.
Én mindig "2,5 over" vagy "mindkét csapat rúg gól" rakok.
7/10 anonim válasza:
Joker telitalálat 20 millió Forintot fizetett, 15 évvel ezelött, akkor kb. 100 Forint volt a Joker megjátszása.
8/10 anonim válasza:
4,2 milliárd, de nem mondom el senkinek, így inkább azt mondom, egyszer 15 000 hármassal.
9/10 anonim válasza:
lovi befuto szilveszter 100 ft-ra 22500 (kb visszahozta az addigi veszteségeimet :)
10/10 atesz763 válasza:
talán megvolt harmincvalahányezer egy ezres sorsjegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!