Miért hiszik azt az emberek hogy az angol döntetlen után
jók a magyarok?
Figyelt kérdés
most miért is örülünk tulajdonképpen? Mert belőttünk egy 11-est az angoloknak, akik kb tét nélküli meccset játszottak?
Albánok ellen kapuralövésünk se volt, szerintem az kissé gáz azért.
Nem mellesleg az angoloknak pl játéknap van hétvégén, a klubcsapat sokkal fontosabb nekik mint a válogatott, mi értelme lett volna letryhardolni sérüléseket kockáztatva, netalántán az egyik cs1cska magyar felrúgja?
11-est meg bármelyik megyei játékos berúgta, akkor most lényegében miért is örülünk? Lett egy gólunk 4 meccsből? Grat
2021. okt. 13. 19:54
1/10 anonim válasza:
Mert egy világelső csapat ellen döntetlent játszottunk. Ez a magyar foci szintjén különösen szép teljesítmény.
2021. okt. 13. 20:21
2/10 anonim válasza:
Csak hagyták magukat az angolok.
2021. okt. 13. 20:43
3/10 anonim válasza:
Mert ennyi erővel és tudással ki is kaphatott volna a csapat.
2021. okt. 13. 21:03
4/10 anonim válasza:
Most akkor ne örüljünk a döntetlennek. Azt hogy a 11-est bárki belőheti, azzal én vitatkoznék. Pickford volt a kapuban, aki sok büntetőt kivédett már. Én sem örülök annak, ami zajlik a magyar válogatott játékában. Az albánok sokat fejlődtek. A Lengyelek ellen is jól védekeztek. Mellesleg ez a magyar felállás még fejlődhetne összjátékban. Meg kell szokniuk egymás mozdulatait. Kitartás és állóképesség kell a játékukba.
2021. okt. 13. 21:44
5/10 anonim válasza:
Amilyen rossz volt a csapat az Albánok ellen, olyan jó volt az Angolokkal szemben. Mindkettő tagadhatatlan.
Ha láttad volna a meccset, akkor azt is láttad volna, hogy teljesen reális eredmény volt a döntetlen.
Az angolok kifejezetten nyerni akartak, sőt, gálára készültek.
A magyar csapat pedig nagyon tartalékos volt, ami még felértékeli a döntetlent.
2021. okt. 14. 01:08
6/10 anonim válasza:
Mert túl naivak mint mindig
2021. okt. 14. 02:13
7/10 anonim válasza:
Az angolok úgy játszottak velünk ahogy akartak.Ha kedvük tartja rúgnak 10-et. Ez simán látszott az egész meccsből.
2021. okt. 14. 06:51
8/10 anonim válasza:
Kegyelem döntetlen hűha
2021. okt. 14. 22:58
9/10 anonim válasza:
Én nem hiszem azt. Sem az angol döntetlen után, sem előtte. Pedig Németországgal is játszottak 2-2-t Franciaországgal 1-1-t stb. lehetne ezt sorolni, de semmi értelme. Nem jó a magyar csapat. Szokásos hullám, völgy, hullám, völgy most megint épp egy kis felívelés volt. Ezt is csak a védekezésüknek köszönhetik ami úgy ahogy egyben van.
2021. okt. 15. 08:35
10/10 anonim válasza:
a magyarok többsége nem ért a focihoz, és úgy általában semmit nem tud a helyén kezelni, ennyi egyszerű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!