Eddig mia f@sz volt a magyar válogatottal?
Miből gondolod? Tudod, hogy ki vagyok? Igenis elismerem a szép eredményeket, a nagy tornákon személyesen szurkolok, 2016-ban az összes uefa meccsünkön ott voltam.
De azért a szart nem látom egyből lekvárnak egy ilyen mérkőzés után, mint a tegnapi.
Az a baj hogy ilyen biz-baz pótselejtezőkben reménykedsz kérdező.
Ez a fifa töketlenkedése szerintem. Aki egy selejtezőn nem jut be, az a selejt. Ez a selejtező lényege. Nem tudom miért kezd divat lenni (nem csak fociban) ez az ész nélküli kvóta növelés, pót ágak, kisegítő selejzető ágak, növelt létszámok.
EB-re 2x kijutottunk? Igen. Szokásos pótágon, de ott is kva nehezen amúgy, mákos sorsolással, meg a szokásos már említett makkos távoli góllal. Aztán utolsóként ki is zúgtunk a mélyen erőn alul teljesítő csoportban.
Nem tudom sokan miféle fejlődést láttok ebben. Ha nem duzzasztják az EB létszámot fogyatékos barátra (értsd magyar válogatott) akkor Szobika a kanapéról nézte volna csak. 5 éve meg zsuzsiék is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!