Minőségi futballcipő valahol?
Figyelt kérdés
Sérülések miatt abba kellett hagynom az aktív futballt, 5-6 év szenvedés után most hobbiszinten újra elkezdek teremben focizgatni haverokkal, de sehol nem találtam anyagában minőségi teremcipőt. Megfordultam az összes nevesebb sportboltban Budapesten, de mindenhol ugyanolyan vékony műanyagnak tűnő (nem tudom pontosan milyen anyagú) cipők vannak, amiket szétrúg az ember pár hét alatt. Nekem egy bőr Nike Tiempo Natural IV LTR volt az utolsó teremcipőm, ami elnyűhetetlen volt, ehhez hasonló (vagy ugyanilyen) cipőt szeretnék, de sehol nem találok. Tudok egyáltalán még ilyen cipőt venni valahol? Ha igen, hol?2021. okt. 11. 22:53
1/7 anonim 

válasza:

Akkor minek minőségi? Két rúgás és labda helyett úgyis a cipő orra repül..Jó neked a piacról is. Labdát meg nem úgy kell rúgni, mint a hülye, akkor talán nem elnne 5-6 év kihagyás. a Decathlon meg Hervisbe nézd meg. 40-50 rongyot vigyél magaddal. Szerintem tök felesleges, úgyis el lesz rúgva előbb-utóbb bármilyen minőség! Focit csak a TV-be nézz egy sör melett Kistöki! Találj normális hobbit, menj Fittness terembe , mint minden normális ember! Foci a luzereké!
2/7 A kérdező kommentje:
Huh, téged valamiért nagyon felzaklatott ez a kérdés :D Nem tudom mi az oka annak, hogy ennyire haragszol a focira, és azokra akik fociznak, de ha ennyire érzékenyen érint a téma, minek vagy itt? Ahelyett, hogy itt éled ki az elfolytott gyermekkori traumáidat, bújhatnád inkább a könyveket kicsit még, mert ahogy látom, még a szövegértés sem megy igazán. Ez a "kistökizés" meg különösen aranyos egy ilyen agresszív kismalactól :D
2021. okt. 11. 23:27
3/7 anonim 

válasza:

Nem haragszom én az égvilágon senkire, végülis segítettem nem?! Mondtam, hogy a Hervisbe nézd meg! Szerintem felesleges minőségi focicipő, de ha szerinted nem, akkor vegyed. ExCsajom amugy egy fociklubba dolgozott és csunya vege lett. A Foci nem sport én legalábbis nem tartom annak. Néhány hülye szalad egy labda után, hat amr ne haragudjál, de a csajok után kéne már szaladgálni Kistöki!
4/7 anonim 

válasza:

Gondolom jól megdugta egy focista, azért vagy ki ennyire. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Csak kinyögted :D Tehát a csajod egy focistával kúrt félre, és te emiatt mindent és mindenkit utálsz, ami/aki a focival kapcsolatos. Nem gondolod, hogy ahelyett, hogy azt hibáztatod aki megdugta, azt hibáztatnád, aki megcsalt? :D Ha egy fitness teremben dolgozott volna, és egy kondis srác rángatja meg, akkor most a a fitnessterembe járókat szidnád és küldenél mindenkit focizni? :D Kistöki, ha a csajod megcsalt, 2 oka lehet: vagy alapvetően sem érzett irántad semmit, csak volt egy biztos pontja, vagy egyszerűen nem kapta meg tőled azt, amire vágyott :D A lényeg, hogy a hibát ne másban keresd, hanem a hűtlen exedben, meg a szar kapcsolatodban.
2021. okt. 12. 15:47
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként más, normális emberek válaszát továbbra is várom az eredeti kérdésemre.
2021. okt. 12. 15:50
7/7 anonim 

válasza:

Joma cipőt ajánlok, a Kálvin téren van egy bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!