Valaki jellemezné nekem az angol, olasz és spanyol focit?
Olasz fociban szerntem a legfontosabb dolog nem az, hogy eggyel több gólt rúgjál, mint az ellenfél, hanem, hogy eggyel kevesebbet kapjál!
A mai napig azt lehet mondani, hogy a 3-5-2-es felállás jellemzi őket vagy a 4-3-3 és ugye az, hogy visszaállnak. Tehát az a 4-3-3 is inkább egy 4-5-1. Nem érdekli őket a labdabirtoklás, a helyzetek száma, csak az, hogy eggyel kevesebb gólt kapjanak, mint az ellenfél.
Spanyolban szerintem a tikitaka, passzjáték számít, ezért spanyolországba általában technikás játékosok vannak, nem véletlen hogy a legtöbb aranylabdás ott játszott a zelmúlt 20 évben. Inkább támadnak, mint védekeznek.
Angol: a 3 kozul ez a legfizikalisabb, itt van a legnagyobb tempo. Ezert is le ezetesebb ket angol kozep sapat meccse mint ket spqnyole vagy olasze
Olasz: ez a legtaktikusabb, n veletlen h a levtobb edzo ezt a bajnoksagot koveti, rengeteget tud ak tanulni. Regebben jellemzobb volt h a csapatok csak a vedekezessel foglalkoznal de, ez mar vagy 10 eve nem igy van.
Spanyol: technikas jatekosok tomkelege (bar ez mar inkabb mar csak mult ido), tamadofoci, latvanyos tamadojatek.
"nem véletlen hogy a legtöbb aranylabdás ott játszott a zelmúlt 20 évben."
Mármint Messi meg Cr? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!