Milyen eredményre tippeltek az okt. 9-ei Magyarország-Albánia vb-selejtezőmeccsen?
Figyelt kérdés
Sikerül visszavágnunk az albánoknak a múltkori idegenbeli vereség után?2021. okt. 3. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Magyarország-Albánia: 1-0
Magyarország-Albánia: 2-0
Magyarország-Albánia: 2-1
Magyarország-Albánia: 0-0
Magyarország-Albánia: 1-1
Magyarország-Albánia: 2-2
Magyarország-Albánia: 0-1
Magyarország-Albánia: 0-2
Magyarország-Albánia: 1-2
Egyéb, leírom.
13 szavazat
2/11 anonim válasza:
A pénzynelde újabb bukására . ÉS szerencsére az emberek kiábrándulnak a fociból ezután
3/11 anonim válasza:
Szalai nélkül ez nagyon nehéz lesz. 1-2 nem ide sajnos. Uzuni be fog találni Budapesten.
4/11 anonim válasza:
És indul Uzuni! És UZUNI KAPURA TÖR, UZUNI KAPURA TÖR, KAPURA TÖR, UZUUUUKAA, GÓÓÓÓÓL!!!!
6/11 anonim válasza:
Sajnos Albánia elhozza. Sok a hiányzónk, zárt kapuk nincs lelkesítő sem a szurkoloktól. Albánia hiány nélkül a pályán lesz. Nagyon oda fogja tenni magát, hogy ki jussanak.
7/11 anonim válasza:
a válogatottunk jobb szurkolók nélkül.
8/11 anonim válasza:
6/7 vagyok mondtam sajna elhozzák, nyertem is rajta pénzt. Ingyen pénz volt 4 és odsal
9/11 anonim válasza:
#8 lengyelek ellen már nincs tököd megrakni Albániát😏
10/11 anonim válasza:
Utolsó. Nincs tököm mert a lengyelek elhozzák. Úgyhogy lengyeleket raktam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!