Véleményed a divatdrukkerekről és divatcsapatokról?
14:53,
...akkor en meg 15 eve (!) Liverpool-divatdrukker vagyok. :-D
Olyan, hogy divatcsapat nincs. Divatdrukker van.
Amunt Valencia!
en nm szeretem az olyanokat akiknek minden evben az elozo evi gyoztes csapat a kedvence
ha drukkolni akarsz egy csapatnak tedd azt akkor is ha nincsenek jo formaban es nm nyernek kupakat es ne csak akkor ha minden evben begyujtenek vagy negy kupat
pelda a real madrid van aki azert drukkol nekik mert az egyik leggazdagabb klub es a leghiresebb futballistak jatszanak ott de van mas is en peldaul azert szurkolok a real szurkolok kozott mert kiskoromban ez a csapat tetszett meg a legjobban es azota szinte minden evben nekik drukkoltam pontosan 2004-tol 2007-ig ezutan megszerettem cr7 jatekat es MU-dos lettem egeszen 2009-ig amikor CR a realhoz szerzodott es tapasztaltam valamit::HA MAJD EGYSZER SZAKITASZ A KEDVENC KLUBODDAL (MINT PL EN) ES FAJNI FOG A BUCSUZAS AKKOR AZT JELENTI IGAZI DRUKKERE VOLTAL AZ ILLETO CSAPATNAK KET NAPIG FOL SE FOGTAM H NINCS TOBBE MANUTD ES EZUTAN ELLENUK IS SZURKOLHATOK MAJD HA ESETLEG A RELLAL KERULNEK OSSZE
az én unoka tesóm divatdrukker és ennek semmi értelme ráadásul idegesít
HAJRÁ MANCHESTER UNITED
A Juventus nem mondanám divat csapatnak. Azt vagy szeretik vagy rohadtul utálják. Arra a csapatra ilyet mondani amelyik 5 éve Serie B-ben is játszott, hát elég érdekes.
De nem baj még egy Serie B-s csapatnak is jobb volt szurkolni mint akármelyik másiknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!