Szeretnék röpire járni, az hátrány ha szemüveges vagyok?
Valamennyire hátrány, de attól függ, mennynire látsz rosszul, mert egy bizonyos szint után valóban hátrányos lehet valamennyire.
Gondolom van, aki kontaklencsét hord, ezért nem látsz szemüvegest, meg azt hiszem a sportorvos egy idő után nem adja meg az engedélyt.
Sok sikert a röpihez :)
Köszönöm mindenkineeek :)
hát akkor lesz kontaktlencsém, nem szeretném ha a szemüvegen múlna hogy ne tudjak röpizni :/
Ha jó látsz a szemüvegeddel nem hátrány!
Én is szeretnék röpire járni, nekem is felmerült ez a kérdés már, de látom, hogy te megelőztél, és most már tudok mindent. Szerintem nekem is lesz kontaktlencsém. :D
Suliban szoktunk floorball-t játszani. Ha a pálya egyik rövidebbik felén vagyok, a labda pedig a másik térfél hátuljánál akkor le kell guggolnom, hogy lássam a labdát, de tudom, a röpladba nem teniszlabda méretű, ezért szerintem menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!