Csoportharmadikként játszhat VB pótselejtezőt a foci válogatott?
Bocsánat, utánanéztem és akkor juthat ki a vb-re a magyar válogatott NL helyezés alapján, ha az előző NL kiírás csoportgyőztesei az első 2 helyen végeznek vb selejtezős csoportjukban.
Az A divízió 4 csoportgyőztese Olaszország, Belgium, Franciaország és Spanyolország voltak, ők nagyon nagy eséllyel benne lesznek az első kettőben a vb selejtezős csoportjukban
A B divízió csoportgyőztesei Ausztria, Csehország, Magyarország és Wales voltak, na ha a másik három válogatott közül kettő megszerzi a vb selejtezős csoportjában az első 2 hely valamelyikét, akkor a magyar válogatott is pótselejtezőt játszhat, a vb selejtezőn elért eredményétől függetlenül...
A pótselejtező 12 csapatos lesz: 10 vb selejtezős csoportmásodik + 2 NL csoportgyőztes..
#2 voltam
Én is utánanéztem. A nemzetek ligájában a sorrend A liga, B ligából feljutottak, A ligából kiesettek...
19 csapat van előttünk: francia belga olasz spanyol portugál holland dán német angol lengyel svájc horvát ukrán svéd bosznia izland wales osztrák cseh.
Ha ebből a 19 csapatból 1-nél több végez másodiknál rosszabb helyen akkor nem lesz pótselejtezős a válogatott.
2 ilyen biztosan lesz, mert a D és E csoportokban 3 - 3 nemzetek ligájában előttünk álló csapat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!