Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kik voltak eddig a foci...

Kik voltak eddig a foci félistenei?

Figyelt kérdés
Akik igazán kiemelkedtek a legjobbak közül is, és volt valami kisugárzásuk.
2010. aug. 30. 19:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%

Régiek közül Pelé, Maradona, Puskás.

Az újabb generációban: Zidane, Del Piero, Totti, Henry, Ronaldo.

És a még újabban: Messi, Xavi, Davis Villa, Iniesta, Kaka...

Kapusok közül pedig Casillas és Buffon.

2010. aug. 30. 19:52
 2/20 anonim ***** válasza:
Messi szerintem egyáltalán nem, volt pár jobb mozdulata de ennyi.. Nem félisten egyáltalán.
2010. aug. 30. 19:59
 3/20 anonim ***** válasza:
34%
Nem félisten , hanem lassacskán már Isten ^^
2010. aug. 30. 20:02
 4/20 anonim ***** válasza:

Utolsó...te is gondolom Ronaldo mániás vagy...xDDD Messi egy hihetetlenül jó futballista.Nagyszerűen lát a pályán.Attól, hogy Ronaldo kriksz-krakszokat csinál párszor és van egy pár jó szabadrúgása..

Ha nem vagy Ronaldo mániás bocsi !

2010. aug. 30. 20:03
 5/20 anonim ***** válasza:
Bocs az előtted lévőnek ment :D
2010. aug. 30. 20:03
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem írtad (1.) nem C.Ronira gondoltam hanem a brazilra XD a másik egy kis patkány
2010. aug. 30. 20:08
 7/20 A kérdező kommentje:
Tudom ez szubjektív, van aki Zidane-t vagy C. Ronaldót tartja top 5-ösnek, de szerintem a következőkben volt meg az a tökéletesség, ami igazán kiemeli őket a sztárok közül: Pelé, Maradona, Puskás, Cruyff, Di Stefano, Platini, Beckenbauer, Messi (!), Ronaldo (nem C. Roni), Eusebio. Sokan mondják még Garrinchát, Zidane-t vagy Bestet, de őket nem érzem elég teljesnek, Zidane-nak nem voltak csatárképességei, Best és Garrincha szélsőjátékban volt csak jó stb.
2010. aug. 30. 20:16
 8/20 anonim válasza:
A kérdés az, hogy kik voltak eddig a foci félistenei, erre mindenki csatárokat, meg tkp-t ír. Attól, hogy valaki gólokat lő, nem biztos, hogy ő a legjobb. Ha már Messi és Ronaldo között kell döntenem, akkor az utóbbi.
2010. aug. 30. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Beckenbauer se csatár volt, azért nem csak a csatárokat kéne figyelni :D
2010. aug. 30. 22:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Pelé,Maradona,Puskás,Beckham,R.Carlos,Ronaldo Luís Nazário de Lima,Casillas,Buffon,Cafú, Maldini,Zidane,Ronaldinho,Xavi,Beckenbauer,
2010. aug. 30. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!