Az angolok elleni 8-1-es kudarcot hogy fogja tálalni a közmédia? Azzal fognak védekezni, hogy a 75. percig csak 5-öt kaptunk?
Az angolok az utóbbi években 1 gólokkal nyertek szinte mindig, rendkívül kevés gólos meccseket játszanak.
A magyarok meg kifejezetten jól védekezenek.
Ebből kifolyólag nem tudom miért vársz 9 gólos meccset
Én ilyen szalagcímet várok:
6:3-ra győzött a magyar válogatott Anglia ellen!*
*(1953-ban. Idén sajnos kikaptunk. Gyurcsány miatt.)
“Ugyanúgy mint a csúfos vereségeinket az EB-n. Azokat is már előre megmagyarázta itt pár szakértő.“
Vereségeinket? Én egyről tudok...Na azt hogy kell egyes számban mondani?
Julcsi néni nem tanította meg?
Szerintem 9-2 lesz a végeredmény.
Anglia javára természetesen.
Ugyanúgy lesz kimagyarázva, mint a hollandok elleni.
“#5 Azt hittem, elég egyértelmű volt az irónia. Az EB előtt is mindenki okoskodott itt hogy meccsenként 4-5 góllal fogunk kikapni, aztán mégsem ez lett.“
Bocs. Azt hittem te is a balliberális vonatra ültél. Volt egy pár az ismeretségi körben aki kritizálta az EB teljesítményt, igaz ő DK párttag. 😹 Focihoz meg sokat nem ért, mert kb az ellenfeleink top 10.-esek és mind Világ és Európabajnok, kivétel a Portugál ők Európabajnokok,, tehát szerintem szép teljesítmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!