Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Futballba mennyi idő mire...

Futballba mennyi idő mire elsajátítom a mozgást, cseleket profi szinten?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok valami jó futó, de a korosztályomba lévőket szerintem állóképessében elérem, de profi szeretnék lenni.
2021. aug. 30. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Ha nem szeretsz/tudsz futni ne focizz, ezt mondta az egyik fociedző ismerősöm.
2021. aug. 30. 19:55
 2/11 A kérdező kommentje:
9.be megyek. És nem mondom hogy nem tudok, de valszeg ronaldo sem úgy született hogy tudta a speciális mozgásokat
2021. aug. 30. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon sok gyakorlás, jó edzővel. Érdemes egy nb3-as vagy nb2-es csapat utánpótlásába bekerülni. Egy gyengébb csapatba gyengébbek a csapattársak és az edzők is. Profi szintre Magyarországon nem nagyon lehet kerülni. Több év gyakorlás kell, minimum 3 év. De akkor se fogod tudni az összes cselt.

Nem mimdenki képes elsajátítani a mozkáskombinációkat. A fociba is úgymond bele kell születni. Egyedül képtelenség érdemlegesen előrehaladni a foci ,,tanulásban" a jó edző a titok.

1es voltam

2021. aug. 30. 20:06
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nb3 csapatnál vagyok 1 hónapja utánpótlásban :) de célom egy akadémia
2021. aug. 30. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Felhoztad Ronaldót, de ő kivételes tehetség és emellett elképesztő munkát ölt a játékába mindig is, nem utolsósorban pedig kellett hozzá egy nagy adag szerencse, hogy ennyire vigye. Elég nagy egóval rendelkezett ahhoz, hogyha pl. nem Sir Alex Ferguson keze alá kerül, akkor eltűnik a süllyesztőben 3-4 év után, ahogy azt már milliószor láthattuk a foci világában más tehetségek esetében. Megalapozta az egész pályafutását és mentálisan olyan stabil szintre emelte, ami a világ legjobbjává tette.

Elsődleges tehát a tehetség, utána a beleölt munka minősége és ideje, ettől függ milyen játékos leszel.

2021. aug. 30. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ha megfogadsz még egy jó tanácsot. Ne hasonlítgasd magad híres focistákhoz. Nagyon dicsőítik például Ronaldot és Messit, de gondolj bele, ha nem lenne 10 másik jó csapattársuk a pályán akkor ők se lennének túl jók. Egymaguk nem tudják megnyerni a meccset.
2021. aug. 30. 21:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi ötös, és szerinted honnan tudom hogy van e tehetségem a futballhoz, ha még alapszinten vagyok? pl nem tudok knuckeballt lőni, tehát nagyon alap dolgokból honnan tudok rá következtetni?
2021. aug. 30. 23:15
 8/11 A kérdező kommentje:
vagy esetleg egy edző miből tudja megállapítan ihogy van e valakineh tehetsége aki első edzésre megy?
2021. aug. 30. 23:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Az UEFA-s edzők 5 perc alatt látják az emberen, hogy van e a labdarúgáshoz érzéke az illetőnek vagy nincs. A játékos mozgásából, koncentrációjából, fegyelméből, motivációjából meg ilyenekből. Nagyon sok tapasztalatuk van a jobb edzőknek.
2021. aug. 30. 23:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, esetleg nem tudod hogy pontosan nem tudod hogy milyen elemen látszódik?
2021. aug. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!