Aki megye 2 ből lekerül úgymond megye 3 ba az miért van?
Valamint hol lehet megnézni a Következő meccs mikor lesz ha nem látom fent az mlsz-en?
Köszönettel
"Aki megye 2 ből lekerül úgymond megye 3 ba az miért van?"
Mert utolsó lett a megye 2-es csoportban az előző szezonban, vagy valami kizárás/leminősítés miatt.
"Valamint hol lehet megnézni a Következő meccs mikor lesz ha nem látom fent az mlsz-en?"
Fent kell lennie, a megye 3 is fent van, ha nincs bent a bajnokságban akkor nem lesz bajnoki meccse.
Ebből látszik, hogy enyire sem értek hozza. Szóval egy játékos került le , megye 2 ben játszott és átment megye 3 csapatba. így ertve mi miatt van?
Bent van a bajnokságban azt ki hozza de a meccs dátumokat ami következik azt valamiért nem.
"Szóval egy játékos került le , megye 2 ben játszott és átment megye 3 csapatba. így ertve mi miatt van?"
"Átigazolt" gondolom
"Bent van a bajnokságban azt ki hozza de a meccs dátumokat ami következik azt valamiért nem."
Játékosnál a "következő meccs" nem értelmezhető, a csapat következő meccsei pedig a bajnokság, illetve a csapat fülén vannak.
De csak épp akkor a megye 2 ből megye 3 ba akkor úgymond “rosszabb helyre , ennek van valami oka?
Igen a csapatra értem ezt persze.
Most ahogy megkerestem a csapatot még annyira sem értem …
Azt írja x-i ( egy megye neve ) Kupa
Akkor ez most 2. vagy 3.osztály ??
A kupa az "osztályközi"
A "az osztályok az M.I/M.II./M.III. ..." nevűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!