Nem úgy volt, hogy zártkapus lesz az angolok elleni meccsünk?
Figyelt kérdés
most meg arról beszélnek, hogy már minden jegy elkelt, de hisz az zártkapus volt, vagy csak felfüggesztettet kaptunk, vagy helyt adtak a fellebezésünknek azt mondjuk képtelen vagyok elképzelni, szóval mi történt?2021. aug. 25. 20:37
1/6 anonim válasza:
Ez FIFA meccs töki. Meg nincs olyan isten hogy a kormánykihagyja ezt a lehetőséget a delta bedurrantására.
3/6 A kérdező kommentje:
ja h fifa uefa különbség, na mindegy erre nem hívták fel a figyelmet anno a hírekben, egyes látom nem bírtad ki h előszedj egy kis moslékos marhaságot
2021. aug. 26. 15:14
4/6 anonim válasza:
Kérdező hízna a májad ha zárt kapus lenne, mi?
Nyilván a sok büdös magyar drukker akik csak mocskolódnak, huhognak és bemutatnak a világsztároknak. Elképesztő mit meg nem engednek maguknak
5/6 A kérdező kommentje:
azt írtam moslékos marhaságot ír az egyes, neked ebből az jön le h ballibbant vagyok?
2021. aug. 26. 20:58
6/6 anonim válasza:
Elment az öszöd? Meg vagy libbanva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!