Szerintetek kik lesznek a 2021/22-es BL szezon elődöntősei, ill. győztese?
Figyelt kérdés
Szerintem a kedvenc csapatom, a Lille meglepetéscsapat lesz, és eljut egészen az elődöntőig. Másik három elődöntős: PSG, Barcelona, Liverpool. Utóbbi kettő sztem azért juthat elődöntőbe, mert most szinte senki nem várja tőlük ezt a tavalyi szezon után. A PSG-től nyilván elvárják az elődöntőt, sztem ez ha nehézkesen is, de meglesz. Sztem a Barca megnyeri, épp azért, mert Messi nélkül vannak. Ha valaki látta Sociedad elleni meccsüket: szenzációsan játszottak, Depay folyamatosan gyönyörű cseleket mutatott be például. Nyilván a védelemmel még mindig vannak gondok. Amúgy akár a Milan is meglepetéscsapat lehet. A City sztem nagyot bukik idén, akár csak a Bayern, nekem nem tűnik jónak ez a csapat Nagelsmannal.2021. aug. 17. 11:00
11/15 A kérdező kommentje:
#10: Uhh, én is Barcás, meg Milanos vagyok. Amúgy honnan veszed, hogy utóbbi 4. kalapos lesz? Hisz 2. lettek a Serie A-ban... Amúgy alapvetően Lille szurkoló vagyok, sztem ők lesznek (remélem) a meglepetéscsapat, te szted ki?
2021. aug. 18. 15:56
12/15 anonim válasza:
Az UEFA koefficiensek miatt. A Milan 7 éve nem volt BL-ben. Valami 40 valahányadik helyen van a Milan a klubok rangsorában.
13/15 A kérdező kommentje:
Jaja, most már látom
2021. aug. 18. 20:33
14/15 anonim válasza:
Én Barca fan vagyok, de mivel nekünk esélyünk sincs.... Mindegy csak ne a Qatar $aint-Gaymen. Akkor inkább a Realnak legyen meg a 14. Bízom benne hogy nem az Amatőrligá$ok nyernek.
15/15 anonim válasza:
Az elődöntőbe a Liverpool, Manchester City, Real Madrid és Villarreal fog jutni, figyeljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!