Megverjük holnap a Norvégokat kézilabdában?Be fogunk kerülni a legjobb négy közé?
Figyelt kérdés
Én nem mernék rá fogadni hogy győzünk,de hátha nem lesznek olyan jók a Norvégok holnap és akkor nyerünk.2021. aug. 3. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Megverjük a Norvégokat holnap
Kikapunk a Norvégoktól holnap
Esélyünk sincs a Norvégok ellen,elkezdhetnek csomagolni a lányok
8 szavazat
1/6 Koplárovics Béci válasza:
Nagyon nem lenne papírforma a norvégok legyőzése. Én azt mondom, hogy 4-6 gólos vereség már egy tisztes helytállás jelenleg.
2/6 anonim válasza:
Statisztikalig, és eddig az összes meccsen, amit találtam kikaptunk. De láttunk már nagyon szép győzelmeket, ami papírforma ellenére történt (pl női vízilabda USA), persze nem lehet összehasonlítani a kettőt. Viszont most százalékban nagyobb az esély arra, hogy mi nyerünk, mint azon a vízilabda meccsen (akkor 17 most 12 a szorzó, viszont ez ellenfélnek kb uannyi). Ha nekik pont rosszabb napjuk lesz, nekünk meg nagyon jó akkor benne lehet, de az lényegében történelmi lenne. Ennek ellenére én nagyon szurkolok nekik.
3/6 anonim válasza:
Kedves utasaink! A következő állomás Oslo, végállomás következik. Kiszállás a hátsó ajtókon, 8-10 gólos vereséggel,. Köszönjük hogy a Tokio transszal utaztak, három év múlva is visszavárjuk önöket Párizsban!
4/6 A kérdező kommentje:
Az első néhány percben ki fog derülni minden.Ha nagyon elhúznak a Norvégok,elbukunk.De ha tudjuk tartani velük a lépést,vagy mi húzunk el akármi lehet.Fontos hogy mi történik a meccs elején.
2021. aug. 3. 14:43
5/6 anonim válasza:
Ha ezt most valaki végignézte. Egyáltalán nem volt olyan egyértelmű, hogy ők nyernek. Sajnos kb 10 perccel a vége előtt vesztettük el.
6/6 A kérdező kommentje:
5 így van.Benne volt hogy továbbmegyünk.
2021. aug. 4. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!