Be tudnék kerülni egy akadémiára?
Figyelt kérdés
16ot töltöttem tegnap. Nem fociztam még egyesületben sosem, azonban kb egy hete kezdtem el napiszinten órákat focizgatni, kapura lőni, stb. Dekázni szinte sose dekáztam, de 20-30akat csinálok. Van itt mellettük egy rét, és két kapu, de elég szar a pálya mert nagy a fű és nem pattan benne annyira a labda. Lövésem nem tökéletes, de tudok erőset, illetve pontosat lőni(crossbar challenget csináltam és viszonylag jól ment), csavarást nem próbáltam, knuckeballt pedig egyszer sikerült beadnom, igaz ott sok próba kellett. Ahhoz képest hogy sose tanítottak lőni, passzolni, szerintem egész jól menne pár hónap gyakorlással. Nyilván labdalevételt, stb ezeket nem tudom gyakorolni egyedül. Nézegettem youtuben ilyen u19-u17es meccseket, szerintem a csatár áll hozzám a legközelebb, mondjuk nem vagyok magas (176cm). De lényeg a lényeg tudom meccsen más a helyzet ha vannak melletted öten, és passzolni akarnak, de érzem magamban a potenciált hogy pár hónap gyakorlással fel tudnám hozni a hátrányomat. Az lenne a kérdésem hogy lenne budapesten olyan akadémia aki felvenne engem (mint későn kezdőt, képzetlent).? Vagy érjem be simán egy átlag klubbal? Akadémiát azért részesíteném előnyben, mert ugye a felnőtt csapat ott nb1-es , tehát ott tudnék maximálisan fejlődni.2021. aug. 2. 16:06
1/2 anonim válasza:
Erre így senki nem tud neked válaszolni keress az interneten akadémiákat és keresd fel őket
2/2 anonim válasza:
Nem tudok választ adni, mert nem focizom, de ha kosaraznál, ha csak nem vagy 2 méter 5 centi felett, akkor nem. Fociban is gondolom hasonló freaknek kell lenned, ha mondjuk 11 alatt futod a százat, akkor biztosan találasz csapatot, de akkor én inkább atlétikában gondolkodnék a helyedben.
És arra ne számíts, hogy a 6-10 éve komolyan focizó srácokat majd pár hónap edzésmunkával behozod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!