Szerintetek még lehetek válogatott vagy hivatásos focista?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 8 éves korom óta focizok, most lettem 17. Eddig ugye korosztályos bajnokságba voltam de felkerültem az nb3as felnőtt csapatba aminek nagyon örülök. Persze tudom valaki szerint ez nem nagy szám. Sajnos még nem vagyok a kezdőbe, csak csere vagyok, de 20-30 perceket játszok átlagosan. Szerintetek ha igy folytatom lehetek hivatásos futballista? A posztom hátvéd ha számít valamit2021. júl. 28. 13:52
1/3 anonim válasza:
17 évesen stabilan NB3-as csapatban játszol, az már bőven az a szint, ahonnan 1-2 lépés egy stabil NB2-es szint pár éven belül. A hivatásos focistává válás abszolút benne van ebben, ha folytatod, és fejlődsz. A válogatott kérdésre majd térj vissza akkor, amikor NB1-NB2 között billegsz már. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a véleményt! Remélem így lesz, most mégjobban fogok játszani, figyelmeztettek hogy ha nem tudom tartani az iramot akkor bajok lesznek.
2021. júl. 28. 14:51
3/3 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz csak így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!