Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a feltétele, hogy egy...

Mi a feltétele, hogy egy ország résztvehessen az olimpián fociban?

Figyelt kérdés

Sehol nem találok leírást, egyértelmű választ róla, se magyart se angolt.

Itt is van valami selejtező? Vagy mitől függ, hogy ki jut ki?

2021. júl. 25. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kell hogy legyen nemzeti olimpiai bizottsága.
2021. júl. 25. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Van.
2021. júl. 25. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
24%

És kiket indítanál?

Hol találsz értelmes focistákat akik érhetnek el eredményt is?

Nyilván a mostani válogatott megállná a helyét de őket nem küldhetjük ki.

Más opció meg nincsen. Vagyis van de mindenki rajtunk pihenné ki magát és így is gurítanának vagy 2-őt, 3-at.

2021. júl. 25. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
2021. júl. 25. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
34%
3-as! Kiket indítanánk? Hát a fiatalokat, mivel ahogy észrevettem ezen az olimpián ilyen U2-as csapatok vannak, az előző olimpián is pl. csupa fiatal válogatottak voltak pl. a brazilok közt is akik megnyerték a tornát. Szoboszlai, Schön, Schäfer, Bolla, Szalai Attila, Varga Kevin, Sallai, Sallói, Nagy Ádi, kapuba meg a Tóth Balázs, mivel Gula és Dibusz már túlkorosok lennének. Szerintem ez nem lenne rossz csapat. Miért ne indíhatnánk őket? Feltűnt nekem, hogy van néhány ilyen random noname gyenge csapat az olimpián férfiak közt pl. Románia, Új-Zéland, Honduras, Angola wtf?! Ezek az országok hogy jutottak ki? VB-re meg sosem sikerül kb. kijutniuj, talán Romániának egyszer összejött meg a 16'os EB. Ezeket a csapatokat tudnánk verni. De a nőknél is megfigyeltem, hogy ott van pl. a zambiai válogatott?! Érted...a bivalyerős Zambia 😂
2021. júl. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!