Összejön a továbbjutás az Ujpestnek a Vaduz ellen?
5-ös!
Azért remélem nem lesz igazad.
Elég baj, hogy alig lesz magyar csapat az UEFA versenyein.
Ki fog esni az Újpest szerintem, lenyomja a Vaduz. Egy gólt kell rúgni a Vaduznak és máris vége az előnynek. Szerintem, ha beígértek egy nagyobb összeget a Vaduz játékosainak, akkor úgy fognak menni, mint az őrült. Az Újpest védelme meg bontható azért, ha a Vaduz edzője kicsit fondorlatosabb, akkor szétszedik őket.
A Puskásnak meg már eldőlt a sorsa.
A Fradi továbbjutása is necces lehet, a Zalgirisnek van pár jól cselező játékosa, ha sikerülnek a befejezések és gyorsan lőnek két gólt az demoralizálni fogja a Fradit, kevés lesz a két gól kint.
#7-es!
Te ilyen búsmagyar lehetsz vagy te vagy Farkasházy Teddi, egyébként igazad lehet, de az Újpestnél igenis van reális esély a továbbjutásra, bosszantó, hogy bekapták azt az egy gólt.
Még a Puskásnak is van esélye, csekély, de van, néha előfordul olyan, mint a Milán - Liverpool vagy Barca - PSG BL meccsek...
Nem vagyok búsmagyar, szeretem a magyar focit és nézem is, meg örülök, ha továbbjutnak, csak felvázoltam, hogy mi a másik lehetőség.
A Puskásnál vagy eladták a meccset vagy keményen beijedtek, olyan lagymatagon játszottak, hogy rossz volt nézni.
Az Újpest tényleg továbbjuthat, de nem sok az az 1 gólos különbség és máris megint minden kétesélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!