Szerintetek melyik a jobb csapat?
Ez olyan kérdés, amire kb. muszájból válaszolok -tudom, h. nem muszáj válaszolni természetesen, de szeretek írni a focival kapcsolatos kérdésekre választ :D- ..szóval az a helyzet, h. az általam legutáltabb 2 klubot kéne most összehasonlítanom igazság szerint...
A Bayern Robben nélkül lóf...t sem ér...hiába is van német a kezdőben, de igazából a "húzóemberek" még csak véletlenül sem németek...Robben Ribery ,van Bommel,Olic igazából a lelke ennek a csapatnak ..és tavaly ha nem lett volna Robben, közükn se lett volna a BL döntőhöz...ezt ha Bayernes vagy, ha nem be kell ismerned, pláne h. a MANU-n, meg a FIOR-on hatalmas nagy mákkal jutottak tovább... szóval az aktuális Bayernről ez a véleményem(és nem mondhatod, h. nem voltam objektív)...
az inter meg a SERIE A , de talán a világ legundorítóbb csapata, ami 1 olyan edző irányítása alatt ért el mindent, akit én szívből gyűlölök..miért is ?...szerény meglátásom szerint, Ő neki "köszönheti" a világ,h. kialakult ez a féle anti-futball , h. beállnak védekezni 90 percre, de még a csatárok is, és így megölik a játékot..így lehetséges az, h. olyan válogatottak , mint a brazil vagy a holland a vb-n úgy játszottak ahogy láthattuk...régen ez a 2 válogatott játszotta a világ egyik, ha nem a legtámadóbb futballját..most meg ?...a hollandok 1-2 akciót vezettek meccsenként, egyébként rúgtak, becsúsztak, csíptek , haraptak, ütöttek...bekkeltek gusztustalan undorító módon...szóval detto mint az inter...emiatt haragszom a muringggyyyóóóra , de vmi leírhatatlan módon...a másik meg h. "olasz" csapat, és nem h. a kezdőben , de az egész keretben nincsen olasz játékos, ami a SERIE A szégyene...
ezek tükrében így is azt kell mondanom,-bármilyen nehezemre is esik- h. az inter a jobb csapat, egyszerűen azért, mert sokkal, de sokkal bővebb a kerete, és több a minőségi játékos, de nem 1-2 vel, hanem rengeteggel, hiszen az inter kiküldi a b csapatát játszani, és úgyis bomba erős..pláne h. 1-1 poszton a világ legjobbjait tudhatja magáénak ( Maicon, Cambiasso, Zanetti...és jelenlegi formát tekintve nem sok jobb belső 2ős van a Lucio-Samuel párosnál -bár vágom, h- előbbi pont Németországban vált naggyá :D- )
Remélem válaszom kielégítő volt számodra,mindezekkel együtt:
FORZA JUVE ETERNAMENTE !
...előző vagyok...a hosszú válaszos :D
nagyon örültem, h. a szuperkupa döntőben kiszo.pott a mocsok inter az Atléthico-tól..:D
hiába a nagy nevek, meg a stb...ha nem úgy védekeznek, ütköznek stb ahogy murinnyó anno előírta mindenkinek, akkor nem tudnak csapatként egybe lenni szerintem..elsősorban amiatt h. akkora az arcuk :D
Remélem a bajnokságban is méltó helyen végeznek...száműzik őket a 2od osztályba, mint anno minket :S....csak minket jogtalanul...ők meg évek óta elcsalják a meccseik 1 részét...felelősségre vonás , így büntetés nélkül...
FORZA LA VECCHIA SIGNORA !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!