A VB-selejtezőkre miért nem vonatkozik a két meccs zárt
kapu, ami az UEFA büntetése?
Figyelt kérdés
Így anélkül mi az értelme, ha a tétmeccs nem számít bele? Majd leszerveznek két San Marino vagy Türkmenisztán elleni barátságos meccset ami a kutyát se izgatja aztán le is van tudva a büntetés. Ez így nem is büntetés. Az Anglia elleni selejtező meccsen meg ugyanúgy fognak rasszista, homofób meg náci megnyilvánulásokat ordibálni, huhogni meg dobálni a szélsőjobbos söpredék tagjai, ahogy mindig szokták. Arról kellett volna eltiltani őket, annak lett volna súlya, így mégis mi értelme?
Oké, akkor ezt benéztem, elnézést. Bár azt nem értem két ilyen szervezetnek miért nincs ráhatása egymás működésére, simán át kellett volna akkor konvertálni FIFA-büntetéssé, végülis két UEFA-tagország mérkőzéséről van szó.
2021. júl. 12. 01:10
4/9 anonim válasza:
Szeptemberben durran be a delta+ mutáns így úgyis zárt kapuk lesznek
2021. júl. 12. 01:24
5/9 A kérdező kommentje:
Már tudják előre? A vírus megmondta az óra percet is, vagy csak a napot?
2021. júl. 12. 01:26
6/9 anonim válasza:
Ez nem a FIFA dolga. A FIFA világszinten működik, semmi köze nincsen a lokális incidenskezeléshez. Azt a szövetségek intézik saját hatáskörükben. Ha VB-n az UEFA szabályainak meg kellene felelni, akkor elvárható lenne az is, hogy ugyanúgy a CAF, CONCACAF, AFC, ... szabályainak is feleljenek meg a csapatok. Ez abszurd lenne. Gondolj bele, pl. a CAF és az AFC egymással ellentétesen kezel egy incidens, na akkor most mi legyen, hogy legyen? Vagy olyan szabálynak kellene megfelelnie egy UEFA-snak, amiről nem is tud, hiszen nem tagja a CAF-nak. Abszurd.
2021. júl. 12. 01:30
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt én értem, de mint írtam egyrészt itt két UEFA-tagországról van szó, akik az UEFA selejtezőkörből mennének tovább (tehát nem vegyesen pl. a CONCACAF vagy AFC zónával), másrészt itt elég egyszerű dologról van szó, nevezetesen a paraszt szurkolókról, ilyen jellegű ügyeket nyugodtan lehetne "átívelően" kezelni, pl.nem hinném hogy bármelyik labdarúgó szövetség a világon tolerálna náci karlendítéseket, himnusz kifütyülést meg homofób huhogást, amit kedves jobbos honfitársaink műveltek most is.
2021. júl. 12. 01:34
8/9 anonim válasza:
FIFA = Alkotmány.
Szövetségek = Önkormányzatok, akik rendeleteket hozhatnak.
Te mit szeretnél? Hogy a különböző önkormányzatok által hozott rendeletek bekerüljenek az Alkotmányba.
Mondjam tovább vagy így érthető?
2021. júl. 12. 01:44
9/9 anonim válasza:
Az a vicces, hogy ezekből a karlendítésekből, huhogásokból én semmit nem tapasztaltam pedig láttam mind a három mérkőzésünket.
Szurkolói hangot nyilván azt hallottam de számomra teljesen megszokott buzdítás jött le belőle amit már 2010-ben is halhattunk.
Itt egyértelműen az a probléma, hogy Viktorka nem hajlandó együttműködni nyugattal és hozott egy olyan törvényt amely teljesen szembe megy a liberalizmussal. Ezt nem tudják elfogadni ezért büntetnek minket rommá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!