Ha az UEFA annyira bánt minket, nem kéne jelentkezi az AFC-be, az ázsiai szövetségbe?
Most is megbüntettek minket a b@zizók, és már lassan az UEFA is Soros-szervezet lesz a NER szerint, akkor nem lenne az jobb? Úgy is kedveljük a Keletet, a hanyatló Nyugatot meg utáljuk.
Emellett könnyebb lenne VB-re kijutni, az Ázsia Kupára esélyesekként mennénk, a klubcsapataink meg nagyobb sikereket érhetnének el az ottani nemzetközi kupákban.
Az a szörnyű, hogy lassan a véleménynyilvánítás írmagját is kiirtják. Pedig évtizedeken keresztül mentek a rigmusok, és senki nem halt bele (nem verekedésről beszélek természetesen, a bántalmazás sehol sem megengedett).
Most már csak ideológiailag megfelelően szabad viselkedni, és nem csodálom, hogy ez sokaknak nem tetszik - nekem sem, pedig nem tartozom a huhogók közé.
A huhogás tényleg gusztustalan, de lassan ott tartunk, hogy politikai mozgalmakat is tilos lesz kritizálni. Szép lassan eltűnik az a demokrácia, amit fiatalon megismertünk - nemcsak Magyarországon, hanem nyugaton is, csak más módszerekkel.
De mi az a huhogás?
Nekem a bagoly ugrik be róla.
Úgy tudom, majomhangokat utánoznak, amikor fekete játékoshoz kerül a labda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!