Az RTL melyik csatornája fogja közvetíteni az UEFA Konferencia ligát+Európa ligát?
A Sport TV szerintem lemondott az EL-ről, és megszerezte helyette a BL-t. A Sport TV-re visszakerül a BL meg a Serie A. A Digi pedig simán adhatja majd még az EL-t, mert a nemzetközi kupákat mindig két csatorna közvetíti.
Szerintem több meccs lesz az RTL-en, meg lehet egyszerre az RTL2-ön is. Néhány éve az EL-t egyébként ők adták. Meg lesz olyan meccs, amit az RTLmoston lehet csak nézni élőben.
Én úgy gondolom, hogy sokkal jobb, hogy ezek a csatornák adják a nemzetközi kupákat, mint a NER csatornái.(Arena4, Spíler). De sajnos az M4-en is lesz BL, pedig ők nagyon fogalmatlanok.
Jelenleg ennyi infó van: [link]
Még az is elképzelhető, hogy az RTL Klubon lesz, ha már ilyen neves szakértőket hívnak meg.
RTL Klub, esetleg RTLII, kis valószínűséggel RTL+. Mentek már RTL-es csatornán korábban is EL-meccsek: azokat az RTLII adta. Egyébként bizonyos meccsek csak az RTL Most+-on lesznek streamelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!