FC Internazionale–Atletico Madrid szuperkupa mérkőzést ki nyeri szerinted?
Figyelt kérdés
Nem találtam meg hogy melyik topikba kell tenni ezért inkább egyébb-be tettem , remélem senkit nem zavar.
Szoval szerinted ki nyeri a
FC Internazionale–Atletico Madrid szuperkupa mérkőzést ?
2010. aug. 27. 09:34
11/17 A kérdező kommentje:
Na majd meglátjuk :D
2010. aug. 27. 17:09
12/17 A kérdező kommentje:
De nagyon remélem hogy tévedsz mert ha igazad van akkor engem este a mecs után már a néggerek vernek a pénzükért a sikátor mögött...
2010. aug. 27. 17:10
13/17 anonim válasza:
Utálom az Intert, mivel bayern fan vagyok de a inkább az Interre fogadnék...
14/17 A kérdező kommentje:
Hub.szameg :D 0-0 van és 5-5 kapura lövés volt ... elég szoros de az Inter fog gyözni ez egészen biztos.
2010. aug. 27. 21:37
15/17 anonim válasza:
Hát majdnem :)
Mondjuk várható volt az Atletico, ha figyelted a holtszezont.
Bár picit meglepő volt hogy egyszer sem találták a kaput az olaszok...
16/17 anonim válasza:
Egyedül Eto és Samuel focizott profi szinten az Interből, a többiek bénáztak. És a védekezés is fel volt tolva a 16-os elé jó sokkal, és nagyon könnyen átjátszották az Intert :S
17/17 anonim válasza:
az olasz bajnokság újabban a fasorban sincs az angolhoz és a spanyolhoz képest, újabb bizonyítékát láttuk ennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!