Azt ugye vágja mindenki, hogy a mi focicsapatunk alapból sokkal jobb mint az Olaszoké, Portugáloké, stb?
Értem a viccet, de legközelebb a humor kategóriába légyszíves :D
De nagyon jó volt ettől függetlenül, az utolsó mondatnál már nem bírtam, hangosan felnevettem.
2016-ben nem vertük meg az EB-n Portugáliát hanem 3:3-as döntetlen lett. 2017-ben VB selejtező meccseken ők 3:0-ra és 1:0-ra vertek minket. Nézz utána jobban az infóknak. Olaszokat legutóbb egy bundagyanús barátságos meccsen vertük meg 3:1-re Budapesten. (abban a csapatban volt a friss világbajnok Buffon, Cannavaro, Materazzi stb..)
Ronaldo egy szinten van kb. Messivel, de Pelétől messze mivel ő 3-szor is VB-t nyert, Ronaldo 0. Neymar pedig sosem fog felnőni Ronaldohoz meg Messihez. Ronaldinho szintén nyert VB-t és sokkal látványosabb játszott, jobban cselezett mint Ronaldo.
Mi meg 13-1-re a franciákat. 1927-ben.
Ez tényleg a humor kategória (ironizál a kérdező, szerintem). Nem összeszedett a magyar csapat összjátéka. Az igaz, hogy a bíró, 3-ból két meccsünkön nem volt korrekt, de az más kérdés. Egyre jobban játszott a magyar csapat - önmagához képest, ráadásul mindent beleadott, gratulálok is nekik ezért! De nem a németekhez, portugálokhoz, franciákhoz képest jók. Remekül zártunk, a németeket ez megőrjítette, na meg a kontráink.
De ennyi. Nincs biztos és folyamatos labdapasszunk, raádásul tömörülünk folyton, nincs a tér kijátszva. Azóta ez a mániánk, amióta a ruszkik kiütöttek minket (mi meg három évvel később a katonáikat...)
Szível-lélekkel fociztak a magyarok, és meg épp így szurkoltam. Azért is, mert nem érünk fel a csoporttagokkal. Saját magához képest viszont egyértelműen fejlődött a magyar csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!