Németország - Anglia. Ki nyeri szerintetek?
Figyelt kérdés
Melyiknek van nagyobb esélye? Miért?
Fogadtok is rá? ⚽😉
2021. jún. 28. 22:19
1/17 anonim válasza:
Németek szerintem jobb formában vannak, behúzzák! Megraktam őket ötezerrel! :D
2/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az angoloknak kevesebb az odds. Pedig én is a németeket látom jobbnak, nekik szurkolok ⚽🇩🇪
2021. jún. 28. 22:36
3/17 anonim válasza:
Angolok szerintem esélyesebbeky rájuk is tippelek.
4/17 anonim válasza:
Nemtudom de remélem lesz megint egy 3-3-as végeredmény utolsó perces dramakkal.
Meg is rakom, hogy 11-es rugasban nyernek a németek
6/17 A kérdező kommentje:
Hát én a tegnapi belgium-portugálnál, meg múltkor az olasz meccsnél vártam volna gólzáport, erre tök uncsi lett. Főleg az olasz. Hát amit azok műveltek...
2021. jún. 28. 23:46
7/17 anonim válasza:
Anglia egyértelműen jobb formában van. A németek mindhárom találkozóját hazai pályán játszották. Abból egyszer lemosták őket a franciák egyszer mi a 84p-ig vezettünk
8/17 anonim válasza:
A futballban 22 játékos küzd és mindig a németek nyernek.
Spanyol-Német döntőt várok,bár ebben a szakaszban már nem nehéz ezt megtippelni.
9/17 anonim válasza:
X-eltem. Rendes játékidőben szerintem döntetlen lesz. 11-esekkel fog eldőlni szerintem.
10/17 anonim válasza:
Szerintem németek. Angolok nem igazán remekelnek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!