Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szalai Ádám mit keres a kezdőben?

Szalai Ádám mit keres a kezdőben?

Figyelt kérdés

Ez mi? MIért kezdün emberhátrányból rögtön?

Tudom nincs sok esélyünk, mindegy kivel kapunk ki , de azt hittem legalább megprónáljuk. Ezek után el kell engedni az egészet szerintem.

#Magyarország #futball #Szalai #Szalai Ádám #gól2 #Rossi mi van veled?
2021. jún. 23. 20:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De igenis álmojdukn nagyot. HA ki is kapunk. Gólt rúgtunk a németeknek és majdnem fél óréja vezetünk. A magyar válogatott minden elképzelésemet felűlmúlta ezen a eb-n.
2021. jún. 23. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádom amikor az ilyen tornából felmentett foteledzők megmondják hogy kinek kellene kezdeni :D
2021. jún. 23. 21:47
 13/21 A kérdező kommentje:

bocsánat tévedtem most jobb:D

Édes fszom de hossú lesz a 2. félidő.

2021. jún. 23. 21:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd már fel kérdező, nem vagyok a Szalainak senkije :D csak vicces hogy a magyarok mindig mindent jobban tudnak az illetékesnél, legyen szó fociról, interkontinentális rakétáról vagy drótszőrű vizsla tenyésztéséről.

Amúgy hogy a meccsről is legyen szó: a gól utáni 10-15 perc elég meleg volt, de a félidő végére kicsit biztatóbb lett a helyzet. A franciák még tehetnének annyi szívességet hogy elverik a portugálokat

2021. jún. 23. 21:55
 15/21 anonim válasza:
68%
#12 top komment🤣❤️
2021. jún. 23. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Na mostmár igazán lecserélhetnénk Szalait...
2021. jún. 23. 22:40
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Rúgott egy gólt
2021. jún. 23. 23:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Gól és gólpassz után vicces ezt a kérdést olvasni másnap. :D
2021. jún. 24. 12:04
 19/21 anonim válasza:
100%
Azt keresi, hogy ő a magyar válogatott egyik legmeghatározóbb egyénisége, szükség van a munkájára, a tehetségére a válogatottban, ezt Dárdai is így gondolta, és más szöv. kap.-ok is, Pintér Attila kivételével. A németek ellen gólt fejelt, nem is akármilyet. A 2016-os EB-n ő szerezte első találatunkat Ausztria ellen. Remélem még jó pár évig látni fogom a válogatottban.
2021. jún. 28. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg vicces, hogy a külföldi lapok rendszeresen őt emelik ki, ha a magyar válogatottról cikkeznek, meg a mindenféle statisztikái is általában kiemelkednek a mezőnyből. Csak a tízmillió hazai szövetségi kapitány nem képes belátni még mindig, hogy szükség van rá a válogatottban. Szerencsére Dárdai meg Storck meg Rossi is külföldről jött, úgyhogy nincsenek benne ebben a tízmillióban, és ők látják, hogy Szalai mennyire fontos a csapat számára.
2021. jún. 29. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!