Mivel zs kategóriás edzők vannak, a játékosok nincsenek összeszokva, nincs meg köztük a "kémia".
De minden eb/vb ilyen, idei még igazán el sem kezdődött.
Majd a kiesés szakaszban várhatóak izgalmas meccsek, most mindenki biztonsági játékot játszik, tartalékol mert még sűrű a menetrend.
#16.Az lehet de némelyik ilyen sport közel sem terhel annyira fizikailag mint mondjuk egy Premier League ahol azért 90 percen keresztül futkároznak és ott pont volt hogy 5 nap alatt 3 meccset játszottak...
Ehhez jön az EB ahol megint más a játék ritmusa, menete és a menetrendje, kvázi ez nekik a szünet és össz-vissz 1 hónap pihenőjük lesz egész évben.(de az sem az mert készülnek a szezonra)
Hozzáteszem nem sajnálom őket, aki profi sportot választotta az tegyen meg mindent érte hogy szinten tartsa magát és amit a nemzet illetve a csapata megkíván, nem csak az irreális pénzek miatt.
Én csak azt vettem észre, hogy az idei kevésbé népszerű, mint 2016-os. Akkor tényleg mindenki be volt zsongva, mindenkin láttam a szurkoló pólót, a külföldi ismerőseimmel is állandó téma volt, ezzel volt tele a facebookom, azzal néztem együtt, akit amúgy hidegen hagy a foci.
Most meg kb mintha nem is lenne Eb. Ha nem jönnének maguktól az értesítések a telefonomra az élő eredményekről, akkor azt sem tudnám, hogy van idén uefa. Ezenkívül csak trollfocin látom a jelét, meg egy-két gyűlölködő kommentben.
Abszolút nincs már meg az 5 éves lelkesedés :(
Azért van ennyi szar meccs, mert előre tudni az ágakat és hogy hány ponttal meg milyen eredménnyel lehet továbbmenni.
Nem tudom ezt melyik hülye találta ki, de ezt kéne reformálni, egyrészt minden továbbjutót kisorsolni a továbbjutó helyekre, nem pedig fixálni már előre hogy mondjuk A csoport elsője az E csoport másodikjával játszik (csak példa), mert így sokan taktikáznak és inkább ikszelnek vagy lefekszenek csak hogy adott csapatot/ágat elkerüljenek.
Emellett meg a lőtt gólt is súlyozni kéne, durva hogy az ukránok lőnek két gólt a hollandoknak de 0 pontot kapnak érte mert kapnak közben 3-at, míg a svédek 90 percet csalják a focit és kapnak egy pontot mert 0-0 lett a spanyolokkal. Röhejes. 0-0-ra egyik csapatnak se adnék pontot. 1-1-re kaphatnának mondjuk 1-1 pontot vagy 0,5-0,5 pontot és így tovább. Akkor nem lenne ez a maszatolás hogy 90 percig lődörögnek mert jó az iksz is meg így második helyen mennek tovább és úgy jobb lesz a sorsolás.
Ezt hívják célfocinak de ha a svédek csalják a focit akkor a magyarok is, nem véletlen hogy az egész mezőnyben utolsó egy-két helyen állunk kapuralövésben de érthető is ugyanakkor, ha a szerényebb képességű csapatok neki esnének a nagynak, csúfos vereség lenne a vége, ezt csak szervezett védekezéssel lehet elkerülni de így nem látványos a játék, meccsenként van egy-két helyzet ami vagy be megy vagy nem.
Amúgy semmivel nem rosszab ez eddig mint az előzőek, minden világversenyen vannak ocsmány unalmas meccsek, pont hogy a kieséses szakaszban szoktak jönni a nagy taktikázások mert ott már nincs javítási lehetőség, a csoportban még bátrabban futballoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!