Csehország hogy került bele ebbe a csoportba? xDDD
Amúgy szerintem a franciák függetlenül a magyar meccstől, de ezeken a tornákon annyira véletlenszerű, hogy ki nyer, hogy felesleges előre tippelgetni, az olaszok nagyon stabilak de nincs olyan csapatuk mint a franciáknak/angoloknak/belgáknak, ráadásul itt 1-1 meccs és ki lehet hullani.
A portugálok is végigszerencsétlenkedték a 16-os EB-t, a franciák taroltak, a döntőben volt egy jó meccsük és meg is nyerték. Szóval felesleges előre tippelgetni.
A topcsapatok közül kb bárki nyerhet (kivéve a spanyolok, őket most félelmetesen gyengének látom)
5/5 anonim
Azért szerintem az olasz keret bőven partyban lehet a belgával. Az angol papíron lehet jobb, de mint csapat borzalmasnak tűnnek. Igen vergődős meccseik vannak. Spanyol szerintem is tragikusan szar ahhoz képest, hogy hol voltak 10 éve. Jelenleg abszolút középmezőny nálam a spanyol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!