Miért nagy szám egy döntetlen?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy döntetlen a világbajnok ellen meg ilyenek, de azért na... Akik folyamat védik a magyar csapatot, hogy milyen jól teljesítenek most írták alá, hogy valójában hulladékok hisz már egy döntetlennek is örülni kell. Meg ez az állandó felmagasztalás. Komolyan nem értem. A focistának az a dolga, hogy rohangáljon a labda után. Azért kap pénzt, nem is keveset. De ekkora felhajtást gecc. Ezzel csak adjuk alájuk a lovat, hogy már elég csak egy döntetlen is. Jah. A milliós fizetések és a milliárdos stadionok után. Tiszta szégyen. Én a vonulós csőcselék helyében elszégyelném magam. Vonulnak a foci mellett ami milliárdokat vesz el az országtól (ráadásul a jutalom 0 teljesítmény), de mások kirekesztése, legyilkolása, az ország szétlopása ellen már nem olyan nagy a szájuk. Anno Rómaban volt egy mondás: "Kenyeret és cirkuszt a népnek". Nos ide elég a cirkusz is.2021. jún. 20. 10:01
11/19 anonim válasza:
A kérdező is egy egybites libbant, aki mindenbe politikát lát bele.
13/19 anonim válasza:
Azért a franciák ellen egy döntetlen elég szép siker. Hangsúlyozták, hogy Griezmann egyedül többet ér, mint az egész magyar keret. És még ott vannak a többiek. A legtöbben sztem úgy vagyunk mi magyarok, hogy hozzá vagyunk szokva, hogy a legtöbben a földbe taposnak minket a focipályán. Ha jön egy nem várt "siker", akkor nagyon jó érzés.
14/19 anonim válasza:
#13 Nemcsak Griezmann, de de még Kimpembe is ér annyit mint a válogatottunk.
Aztán mit ért el? Fiola, a magyar védő beültette a hintába Varane-val együtt.
15/19 anonim válasza:
Kiakadtak a foci örültek mint a sezlonrugó.Utálom a focit maradjunk ennyiben.Viszont akkor sem értem meg azt a tényt,hogy mindenki vagy szinte mindenki mondja a maga okosságát viszont azt a tényt már nem veszik komolyan,hogy az ország ki van rabólva,az árak az egekben , rabszolga törvények uiralkodnak és az egészségűgy romokban , bla-bla.Fizetnek a belépöért,oda és vissza utazgatnak,egymás lábát széttapossák,üvöltöznek a saját magukénak hitt csapatuknak és ne gyalázd őket mint ellentábor mert szét rugják a hátsódat.A csapat a fontos és a saját és család megélhetése már nem veri ki a biztositékot???
16/19 anonim válasza:
#15 Én jól élek, és a családom is.
Hajrá magyarok!!
17/19 anonim válasza:
16 . Te vagy azok kevese aki ebben a világban is jól él,de a nagy többség el mondhatja ugyan ezt?
18/19 anonim válasza:
#17 Szerintem a többség keres annyit, hogy a napi szükségleteiken kívül extrákra is jusson. Itt nem Dubai nyaralásról/Lamborghinizésről beszélek, hanem alapvető dolgokról (pl évente egy tengerparti/balatoni nyaralás, kirándulások, hobbi, stb...)
Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok FIDESZ szavazó, mielőtt politikába belelezdenél.
19/19 anonim válasza:
Azért sztem ne rakjuk ide a megélhetést. Igaz, volna mit javítani az országban. De a foci nem azért van. Szórakoznak az emberek, összehozza őket. A tegnapi meccs ugyanez volt. Döntetlen, de az is bravúros. Kis szerencse, és 2. helyen mehettünk volna tovább. Reménykedtem a franciákban, de sajna ez jött ki. De én örülök, hogy a csapat erre is képes volt, nagy dolgot vittek végbe, függetlenül attól, hogy az utolsó helyen búcsúztak. De azt is kell nézni, hogy ilyen nehéz dolga egyik csapatnak sem volt, mint a miénknek. Ez volt a halálcsoport, az összes többi ennál csak könnyebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!