#20 Mindegy ez már nem derül ki.
Azért van még esély a franciák és németek ellen. Nem hinném, hogy sokkal nehezebb ellenfelek lesznek. Inkább a játékstílus lesz más és azon fog eldőlni mennyire tudunk hozzájuk alkalmazkodni. A portugálok "lassú" tempója után a franciák gyors tempója okozhat gondot.
Ez a sport rovat?
Azt hittem összetévesztettem a 'más zsebében turkálni magyar mentalitás' rovattal. De nem.
#24 Sajnos ez a sport rovat.
Ezért se szeretek magyar sport rovatokban kommenteket olvasni mert állandóan előjön az adó meg a stadion, meg a falábúak.
Bár mindig várom a csodát.
Ha felnézel külföldi oldalakra, pl az UEFA EURO 2020 facebook oldalára, az ott kommentelő külföldiek 90%-a dicsérte a magyarokat. Sok olyan komment érkezett amiben az állt, hogy a meccset Portugália nyerte de a szíveket a magyar válogatott. Nagyon jó érzés volt olvasni. Egyedül csak mi gondoljuk őket falábúaknak.
25-ös.
Borzasztó olvasni ezt, nem tehetnek erről a játékosok.
Arról nem is beszélve, hogy keresnek amennyit keresnek, bárki elfogadná szerintem, aki nem, az is.
Focidrukker nem vagyok, viszont megnéztem a meccset és ügyesek voltak a fiúk.
Akkor is az embernek kell, hogy annyi magyarság tudata legyen, hogy ne ellendrukker legyen.
#26: Nem szoltam volna hozza, de az a magyarsagtudat...
Nekem van magyarsagtudatom es melle meg ontudatom is. Igy bar engem szemely szerint nem erint, megis zavar, hogy egy magyar allampolgar a sajat hazajaban hatranyos helyzetbe kerul egy kulfoldivel szemben, mivel a magyar kormany, ahelyett, hogy nemzetegyesitesre hasznalna egy ilyen alkalmat, inkabb megosztasra hasznalja. Ritkan esik meg egy magyar emberrel, hogy hazai palyan lathatja a nemzeti valogatottat egy eb merkozesen, de a "nemzeti" kormany dontese ertelmeben meg egy sajat koltsegen csinaltatott teszttel sem teheti be oda a labat, ahova egy kulfoldi mehet negativ teszttel.
Nem vagyok buszke a magyar valogatottra, nem azert nem, mert kikaptak, hanem azert, mert ez ellen egyetlen tagjuk sem emelte fel a szavat. Igy az en szememben pontosan azt kaptak, amit megerdemeltek. Szurkoljanak nekik azok a szolgalelkek, akiket nem zavar, hogy magyar szurkolokent masodrendunek szamitanak a kulfoldiekkel szemben. Ok is pontosan azt kaptak, amit megerdemeltek. A portugal szurkolok pedig megerdemeltek, hogy unnepelhessek a valogatottjuk gyozelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!