Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Büszke vagy a válogatottra?

Büszke vagy a válogatottra?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 21:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

#20 Mindegy ez már nem derül ki.

Azért van még esély a franciák és németek ellen. Nem hinném, hogy sokkal nehezebb ellenfelek lesznek. Inkább a játékstílus lesz más és azon fog eldőlni mennyire tudunk hozzájuk alkalmazkodni. A portugálok "lassú" tempója után a franciák gyors tempója okozhat gondot.

2021. jún. 15. 23:38
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok rájuk az, soha nem is voltam, amennyi pénzt kapnak...
2021. jún. 16. 08:51
 23/32 anonim ***** válasza:
51%
#22 Ha minimálbért kapnának büszke lennél rájuk?
2021. jún. 16. 09:05
 24/32 anonim válasza:
40%

Ez a sport rovat?

Azt hittem összetévesztettem a 'más zsebében turkálni magyar mentalitás' rovattal. De nem.

2021. jún. 16. 10:35
 25/32 anonim ***** válasza:
68%

#24 Sajnos ez a sport rovat.

Ezért se szeretek magyar sport rovatokban kommenteket olvasni mert állandóan előjön az adó meg a stadion, meg a falábúak.

Bár mindig várom a csodát.

Ha felnézel külföldi oldalakra, pl az UEFA EURO 2020 facebook oldalára, az ott kommentelő külföldiek 90%-a dicsérte a magyarokat. Sok olyan komment érkezett amiben az állt, hogy a meccset Portugália nyerte de a szíveket a magyar válogatott. Nagyon jó érzés volt olvasni. Egyedül csak mi gondoljuk őket falábúaknak.

2021. jún. 16. 12:55
 26/32 anonim válasza:
60%

25-ös.

Borzasztó olvasni ezt, nem tehetnek erről a játékosok.

Arról nem is beszélve, hogy keresnek amennyit keresnek, bárki elfogadná szerintem, aki nem, az is.

Focidrukker nem vagyok, viszont megnéztem a meccset és ügyesek voltak a fiúk.

Akkor is az embernek kell, hogy annyi magyarság tudata legyen, hogy ne ellendrukker legyen.

2021. jún. 16. 13:00
 27/32 anonim ***** válasza:
91%

#26: Nem szoltam volna hozza, de az a magyarsagtudat...

Nekem van magyarsagtudatom es melle meg ontudatom is. Igy bar engem szemely szerint nem erint, megis zavar, hogy egy magyar allampolgar a sajat hazajaban hatranyos helyzetbe kerul egy kulfoldivel szemben, mivel a magyar kormany, ahelyett, hogy nemzetegyesitesre hasznalna egy ilyen alkalmat, inkabb megosztasra hasznalja. Ritkan esik meg egy magyar emberrel, hogy hazai palyan lathatja a nemzeti valogatottat egy eb merkozesen, de a "nemzeti" kormany dontese ertelmeben meg egy sajat koltsegen csinaltatott teszttel sem teheti be oda a labat, ahova egy kulfoldi mehet negativ teszttel.

Nem vagyok buszke a magyar valogatottra, nem azert nem, mert kikaptak, hanem azert, mert ez ellen egyetlen tagjuk sem emelte fel a szavat. Igy az en szememben pontosan azt kaptak, amit megerdemeltek. Szurkoljanak nekik azok a szolgalelkek, akiket nem zavar, hogy magyar szurkolokent masodrendunek szamitanak a kulfoldiekkel szemben. Ok is pontosan azt kaptak, amit megerdemeltek. A portugal szurkolok pedig megerdemeltek, hogy unnepelhessek a valogatottjuk gyozelmet.

2021. jún. 16. 15:01
 28/32 anonim válasza:
21%
Hát ez most ilyen volt. A magyar focinak kell fejlődnie nem a válogatottnak. Több fiatal kell aki külföldön játszik stb... Amit tudtad azt csinálták. Nem értem miért kell leszidni őket, ők megtettek mindent, sokan ilyenkor nagy a szájuk, aztán most előszór néznek meg egy futball mérkőzést.
2021. jún. 16. 15:05
 29/32 anonim ***** válasza:
10%
#27 De azért 22-ben gondolom a FIDESZ mellé X-elsz.
2021. jún. 16. 15:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
#29: Tevedsz. Bar annyiban igazad van, hogy eddig a Fideszre szavaztam, bar 2/3ot sosem akartam nekik. Jovore ugy tervezem listan a Kutyapartra vagy a Mi Hazankra szavazok, attol fuggoen, hogy melyikuk bejutasara latok nagyobb eselyt. Mivel en a bajok legnagyobb forrasat a Fidesz korlatlan hatalmaban latom, igy listan hajlando vagyok az ellenzek jeloltjere szavazni, a 2/3 megakadalyozasa erdekeben.
2021. jún. 16. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!