Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért verik itt a libsik a...

Miért verik itt a libsik a nyálukat, hogy kikaptunk Europa egyik legjobb csapatától?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Hisztizzenek csak. Mindenki foglalkozzon a saját életével és dolgaival.
2021. jún. 15. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Amit te nyálverésnek érzékelsz, az csupán a mi természetes örömünk.
2021. jún. 15. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Magadat minősíted a kérdéseddel, - hogy a kiírására, beküldésére időt, energiát pazaroltál, - mert normális embert nem érdekel, hogy mások lelki problémaként élik meg, hogy nem a labdarúgásra teremtette meg a természet nemzetünket. Speciel, hidegen hagy, kinek habzik vagy görbül a szája ettől, - megérdemli mindegyik a sorsát!
2021. jún. 15. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Kikapni nem égő.

7 perc alatt 3 góllal kikapni égő...

2021. jún. 15. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Talán mert a jól felépített fidesz féle lufit megsemmisítették.és még lesz 2 alkalom amikor ítélkeznek felettünk ami által le is leszünk selejtezve.megyünk a helyünkre,oda ahová a fidesz vezette az országot,a pöcegödörbe.majd ennek mélyéről fog a sok fideszes éljenezni,tapsikolni.
2021. jún. 15. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Kielik magukat ma, ennyi orumok hagy legyen, mas ugyse van/volt/lesz
2021. jún. 15. 21:16
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Gyengék voltunk. Feldobta magát sorba a magyar focista, nem is nyultak a portugálok hozzájuk. Mindössze két kapuralövés sikerült az is a kapus kezébe. Ez harmatgyenge
2021. jún. 15. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Jól mondja mindenki. Foglalkozzunk a magunk dolgával, a politikával meg ráérünk akkor foglalkozni, amikor választások vannak. A foci pedig... őszintén: mit lehet szeretni a focin? Mármint oké, leköt, amikor nézed egy jó társaságban, de a fanatikus szurkolással, meg az utólagos méltatlankodással sose tudtam azonosulni. Erről eszembe jutott életem legrosszabb filmje, amit valaha láttam: A '97-es Feverpitch. Na ott pont ez van, hogy egy idióta szurkoló a pali benne és ha ez még nem lenne elég: a foci köré építenek romantikus szálat! Ez mi a tököm, hogy lehetséges ez :D ? Olyan szar volt az a film, hogy azóta se tudom, hogy mi az Isten nyila vett rá engem! Csak 1 (!) értékelhető jelenet volt az egész másfél órás filmben:

[link]

Szóval igen, ez a film csak jobban elriasztott a focitól. Egyébként nem rossz dolog, mert egy kocsmai tévén nézve 3-4 ivócimborával chipset és sört fogyasztva jópofa és hangulatos lehet, sőt, egy olyan környezetben végig tudnék seggelni egy meccset simán, mert mondom, hangulata van egy ilyen helyzetnek, de, hogy valakit ennyire idegesítsen, hogy nincs egy jó képességű magyar csapatunk... Ennyire nincs ezeknek az embereknek élete? Most nem azt mondom, hogy én mindent jól csinálok, én is csak egy egyszerű srác vagyok, aki egy ugyanolyan autót újít fel, mint ami a linkelt képen van, meg dolgozok egy rajzfilmsorozaton esténként, de ez minden, én se vagyok ám egy bonyolult alak, akit széles körben ismernek. Egy valamire viszont büszke vagyok és erre ösztönzök mindenkit: Magammal foglalkozok és senkin nem gázolok át. Ennyi. Miért nem tudunk így élni? Nézzünk focit, nyálazzuk át a politikát, semmi gond, vannak helyzetek, amikor kell (illetve illik) ezekkel is foglalkozni, de ne ez legyen már az elsődleges gondunk, hogy nem nyertek a magyarok... Istenem... Most mit mondjak erre? Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy állandóan vesztünk.

2021. jún. 15. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Annak nézz utána, hogy Európa (vagy akár csak az EU) országaiban az államkasszába befizetett adópénzekből milyen arányban kap a labdarúgás, és ehhez képest milyen a válogatottak statisztikája, utána libsizz nyugodtan.
2021. jún. 15. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
28%

Én nem bánom, hogy csinálják, a normális emberek ezt látva viccen kívül sorra fordulnak el tőlük és válnak Fidesz-szavazóvá, sokan ráadásul épp a fiatalok közül.

[link]

2021. jún. 15. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!