Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem volt egyértelmű...

Csak szerintem volt egyértelmű, hogy ki fogunk kapni a Portugáloktól?

Figyelt kérdés
A magyarok semmibe sem jók! Fociba meg pláne nem.

#Foci, portugál, magyarok
2021. jún. 15. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Aki reálisan gondolkodik, annak egyértelmű volt.

De vannak akik örökké hisznek a csodában :)

2021. jún. 15. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Magyarok nagy része a meccs előtt: uhh most elverjük őket, Ronaldo utálja a colat stb stb.

Magyarok a meccs után: a bíró a szar, amúgy is 84 percig jól voltunk, bzi Ronaldo, a szívünket megnyertétek stb stb bullshit.

Az igaszság pedig az, hogy az EB szereplés semmi másnak nem köszönhető, csak a résztvevők számának a növekedésének, persze optimistának lehet lenni, de miért csinálunk úgy, mintha más csoportban lett volna esélyünk, vagy mintha reális esély lett volna bármire is?

Hogy lehet Isteníteni egy olyan csapatot, aki csak a szerencsének köszönhetően nem vonult le a félidőben 0-2-vel?

Túlfizetett túlsztárolt játékosok a magyar válogatott focisták, és még sajnálni kéne őket mert összeomlottak a 84.-ik percben? Az a dolguk, hogy focizzanak, és akkor is megvannak fizetve ha kikapnak a csába.

2021. jún. 15. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veletek, ez ennyi:)
2021. jún. 15. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Senki, de tényleg senki nem gondolta, hogy papírforma szerint nem a portugálok fognak nyerni, totál feleslegesen triggerelitek magatokat félre. A kommenteket perverz élvezet ilyenkor olvasni a Telexen és társain, már jóval az EB előtt is tudtam, mennyit fogom csikorgatni a fogam ezen a sok szarevő prolin. :)
2021. jún. 15. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Helyén kellene tudni kezelni ezeket az EB részvételeket.

Tetszik vagy sem, nekünk KERESNIVALÓNK SEM LENNE az eb-n, ha nem lett volna megnövelve az eb résztvevők száma. És így is mákos távoli gólokkal jutottunk be, a pótmeccseken.

Ha 2016 előtti rendszer lenne akkor mi egyszerűen részt sem vennénk rajta.

Akik azt mondják, hogy nagyon jók voltunk, meg jár a vastaps stb. azok valószínű nem ezt a meccset látták.

Az első félidőben momentumunk sem volt. Nagyrészt Diogo Jota förtelmes formáján (folyamtos önzőzések) és Ronaldo 5 méterről kihagyott lövésén múlott az, hogy nem volt már 0:3 oda.

Második félidőben vezettünk 1-2 támadást, amik el is haltak a 16os körül. Volt egy lesgólunk. Jönnek itt azzal, hogy hát de 84 percig jól bírtuk. Mit??? És amúgy? 84 perces egy meccs? vagy épp addig kell bírni ameddig nem kapjuk be az első gólt?

Tetszik vagy sem, közünk sem volt a meccshez. De ez így is van rendjén. Egy brutál erős keret ellen játszottunk egy olyan tornán, ahol alapvetően keresnivalónk sem lenne.

És itt el lehetne beszélgetni arról, hogy mi értelme van folyamtosan növelni a létszámokat. Egyszerűen van egy szint, ami alatt nincs egy csapatnak keresnivalója sem eb-n, sem vb-n. Ez, hogy egész félidőken bekkelünk végig, ez nem tudom kinek jó.

2021. jún. 15. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműnek nem lehetett nevezni, hiszen gyakorlatilag tényleg pár percen múlt a döntetlen.
2021. jún. 15. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

6/6

Hagyjuk már ezeket a pár percen múlt a döntetlen bullshiteket.

Addig tart a meccs amíg le nem fújják. Nem addig ameddig a nemzeti 11 épp nem kapott gólt. Amúgy meg 0:3 lett. Nem egy gólt kaptunk a 95. percben.

És egyezzünk ki ezzel a 0:3-al, mert félidőben is lehetett volna annyi.

Akik szerint meccsben voltunk, és majdnem pontot raboltunk azok gondolom 4 évente megnézik az eb meccseinket, aztán 4 évre offolják is a focit

2021. jún. 15. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
7: ezt én értem, de "egyértelműnek" akkor sem lehet nevezni. Egyértelmű akkor lett volna, ha meccs elejétől potyognak befelé a gólok. Itt végig úgy nézett ki, hogy döntetlenre lehet hozni a meccset.
2021. jún. 15. 21:28
 9/13 anonim ***** válasza:
43%

90 perces egy meccs. Ha azt mondom hogy Porutgália egyértelmű esélyes, az azt jelenti, hogy 90 perc alatt nyerni fog. Egyébként az sem kötelező, hogy potyogjanak befelé a gólok.

Egyébként kb egy kissebb csodával ér fel, hogy első félidő nem 0:2 volt MINIMUM. Szerintem jó lenne inkább kiegyezni ezzel a három bekapott góllall

És itt térnék ki arra, hogy nem tartom érdemnek azt, hogy 84 percig kihúzzuk kapott gól nélkül, amíg cserébe EGY ÓRÁN ÁT nem is támadunk. Amikor meg előre merészkedünk, már vágnak is hármat.

Ez pont hogy azt prezentálja mennyire mérhetetlenül kiscsapat vagyunk még egy Portugál/francia/német/belga/hollan/angol stb. csapatokhoz képest.

10 játékossal védekezni már Andorra is megtanult. Ez nem tudás

És egyébként ha 0:0 lett volna az jó nekünk? Mi lett volna a további terv? 3 meccs van a csoportban. Itt vagy rámész minden meccsen a 3 pontra, vagy mehetsz a levesbe

2021. jún. 15. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Nézd, én csak a kérdésre válaszoltam, nem kell ezt túlbonyolítani; számomra _nem_ volt egyértelmű, hogy kikapunk a portugáloktól. Én még emlékszem a korábbi 3:3-as mérkőzésre; akkor is voltak, akik számára "egyértelmű volt", hogy a portugálok nyernek. Csakhogy az "egyértelmű esélyes" nem egyenlő az "egyértelműen nyerni fognak" kitétellel. Ha ez így működne, akkor a lottójátékok mehetnének a levesbe.
2021. jún. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!