Mára valami tipp tippmixre?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 08:01
2/8 A kérdező kommentje:
#1 szívunk a magyaroke
De az eszunk a portugaloke..:D
Ezen kivul??
2021. jún. 15. 08:36
4/8 A kérdező kommentje:
Ki mit rak mára ?
2021. jún. 15. 09:19
5/8 anonim válasza:
Portugal hendi, sima francia. A vicc szelvenyre magyar port 0:3, francia német 2:1
6/8 anonim válasza:
Franciák nyernek, Magyarok lőnek egyet :D
keep it safe :D
7/8 anonim válasza:
Én csak döntetlennél tét visszajárral mertem megtenni a portugál győzelmet, igaz hogy jóval kisebb odds de úgyis csak szórakozásból fogadok, sok pénzt viszont nem akarok bukni és amilyen hülye szerencséjük van a magyaroknak bármi megtörténhet... Meg megraktam az 1,5-nél több gólt, és ennyi kb.
A francia-németre nem raktam inkább semmit, nem tudni ki milyen formában van, két erős csapat, igazából bár a franciák esélyesebbek, itt bárki nyerhet (ahogy döntetlen is lehet, ugyanúgy 0-0 mint akár 3-3 is).
8/8 anonim válasza:
Na portugal 3:0 jott mar csak francia 2:1 kell es kaszalok egy szepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!