Mi lenne a reális szereplése hazánknak az EB-én? Jó hazai reklám ez? Idegenforgalomnak jó ?
Figyelt kérdés
Néztem az eddigi meccseket és egyik szemem nevetett, mert mi is ott vagyunk. De sírt a másik, mert nagyon becsületesen odatették magukat a csapatok. Vajon mennyi esélyünk van?
PRO : Otthon játszunk. Sokan szurkolnak a fiúknak. A nemzet szíve együtt dobban értük. Ez erősíti őket. Hazai pálya, megszokott stadion és közönség, nemzeti büszkeség.
KONTRA: Azért ezek nagyon erős csapatok. Mind VB, EB győztes. A halálcsoportba kerültünk. Még ha nem játszunk másokkal, akkor is nagyok ellen látjuk a csapatot
Legyünk optimisták!!
Hajrá Magyarok!!
2021. jún. 13. 12:34
11/11 anonim válasza:
Három tükörsima vereség, és még pesszimista sem vagyok. Az ellenfelek más dimenzió egyszerűen. Nekünk ilyen Norvégiával, Ausztriával, Izlanddal, netán Svájccal szemben lehetne keresnivalónk egy csoportkörben (kvázi olyan hokicsapatokkal szemben, mint 2016-ban), ez a halálcsoport teljesen más kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!