Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A női tenisz a férfiakéhoz...

A női tenisz a férfiakéhoz képest van annyira mélyen, hogy ha egy 17 éves srácot, aki még nem mutatkozott be a felnőttek között, beraknának a WTA mezőnyébe egy évre, akkor végigverné a mezőnyt, vagy lenne olyan nő, aki képes lenne győzni ellene?

Figyelt kérdés

Szvsz szettet sem bukna és megnyerne minden tornát, ahol indulna.

Ez a mai női döntő a Roland Garroson...Úristen...

Szokás mondani, hogy véletlenül nem lehet bajnok valaki, nos szerintem a női sportolóknál, jelen esetben a teniszezők között márpedig nagyon is lehet.

2021. jún. 12. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
A férfiak nem ugyanazt a sportágat játsszák, egy férfi sokkal gyorsabban mozog és erősebbeket üt, ha komolyan veszik nincs esélye egy nőnek egy 17 éves profi férfi ellen sem. Annó Serena végigverte a mezőnyt mert fizikálisan kiemelkedett, évente egyszer-kétszer kapott ki amikor rossz napja volt, különben semmit sem tudtak vele kezdeni, annyival erősebb volt mindenkinél. A női tenisz egy vicc lett, az hogy egy Gs tornán az első 16 közül senki nem jut be még a negyeddöntőbe sem ilyet még nem láttam. És az a vicc hogy a győztes Krejcsikova akiről sose hallottam, több pénz kap mint az elődöntőben kiesett Nadal, holott a két teljesítmény között elég nagy különbség volt.
2021. jún. 13. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!