Mit gondoltok a csatornámról?
Szeretnék véleményeket a csatornámról. Bármilyen építő jellegű kritikára vevő vagyok.
https://www.youtube.com/channel/UC0LqPv2QiKiXpdQ61PxBQVg
Alapvetően jó elgondolás, mekkora nézettség a cél?
Néhány ötlet:
- Nagyon sok sporthírekkel foglalkozó weboldal van, ezért nehéz lesz betörnöd erre a piacra. Érdemes lenne rövidebb videókat készítened, akár hírekre lebontva, 3-10 perc között. Azokat könnyebben megnézik az emberek.
- A videód mindenképpen tartalmazzon szubjektív véleményt. Ne csak tényszerűen ismertesd az adott hírt (ezt bármelyik hírportál megteszi helyetted, sőt, egy Facebook poszt is), hanem tedd egyedivé a videódat a saját véleményed ismertetésével.
- Csinálhatsz egy bemutatkozó videót, ahol bemutatkozol és elmondod az életed focis vonalát.
- Egyedi indexképeket csinálhatsz nyugodtan, pl. ha Dzsudzsákról van szó, akkor tedd ki indexképbe. Hozni fogja a nézettséget.
- Felesleges kiírnod minden videód elejére azt, ami amúgy a csatornád címe is. Foci hírek ok, de a videó címében és indexképében legyen domináns maga a videó tartalma, az adott hír, amit feldolgozol.
Azért azt tudnod kell, hogy ha pénzszerzés a célod ezzel (4000 óra/1000 feliratkozó szükséges), akkor egy darabig ez el fog tartani. De ez nem kell, hogy eltántorítson a dologtól, én látok benne fantáziát és hiánypótló is lehet a Youtubeon.
Egy tanács kimaradt:
- állíts be minél több címkét! Ha Dzsudzsák a híred tartalma, akkor a videó címében, indexképében, leírásában és a címkékben is tüntesd fel.
Hát igazából minden részben elmondom minden hírről a véleményem, alapból így is van tervezve. Pl. ott van a Dán válogatottas hír az ugye nem is hír hanem az én szubjektív véleményem arról hogy a Dánok lehetnek a meglepetés csapat. Vagy a másik videóban benne van ahogy ismertettem a csoportokról a véleményemet az Eb-n. Indexképet én úgy gondoltam hogy mindenhol ugyan az lesz és nem csinálok egyedit. Meg ugye a videó képének sem akarok mert ez egy hallgatós csatorna. Futball híreket azért szoktam kiírni mert ez egy sorozat és ha lesz más sorozat is a csatornán akkor könnyne elkülöníthető legyen a többitől. futball
foci
labdarúgás
dzsudzsák
balázs
dzsudzsákbalázs
iszlamista
puskás
puskásstadion
EB
Europabajnokság
Csoportgyőztes
továbbjutók
sporthír
sporthírek
focihír
focihírek
Ezek a címkék amiket megadtam az általad említett videóhoz. Egyébként 2 évben gondolkodok. Onnantól azért eldől majd hogy van e rá igény vagy sem.
"Indexképet én úgy gondoltam hogy mindenhol ugyan az lesz és nem csinálok egyedit."
Csinálj. :D Hidd el, a nézettséget befolyásolja. A videódat a Youtube random bedobálja a nézőknek (megjelenítések) és az a cél, hogy rákattintsanak (átkattintási arány), azaz csinálj egyedi, színes, feltűnő, de nem clickbait indexképet és videócímet.
Érdemes gyűjteni a lájkokat és a megtekintéseket, mert a Youtube algoritmus ez alapján teszi be a videódat ajánlottként. A feliratkozók száma ilyen szempontból közvetett, nyilván a feliratkozók értesítést kapnak a videódról, tehát lehet számolni egy stabil megtekintéssel ebben az esetben
Indexképet könnyen tudsz szerkeszteni Canvával.
"akkor könnyne elkülöníthető legyen a többitől."
Erre nem a videó címe a megfelelő megoldás, hanem a lejátszási listákba helyezés. Igen, ez is egy jó ötlet, mert ha megnézi egy néző a videódat és lejátszási listában van, akkor nagyobb eséllyel fogja a következő videódat is megnézni. Főleg, ha annak is valami érdekes címe van és érdekes témáról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!