Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ronaldinho tényleg olyan jó volt?

Ronaldinho tényleg olyan jó volt?

Figyelt kérdés

Én csak videókon látom a játékát sajnos... De amit látok, amik össze vannak vágva , az simán egy vérbeli, brazil aranylabdás játéka, aki játszik a labdával.

De azt is tudom, hogy kb 2-3 jó éve volt, amikor nagyon jó volt aztán eltűnt...

2005-6 körül tényleg volt olyan jó mint most Messi vagy Ronaldo esetleg Neymar?

Hogyan tekintettek akkoriban rá az emberek? (Mert ugye az évek megtudják széptíeni még azt is ami rossz volt stb)

2021. jún. 4. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
jobb volt, mint messi, ronaldo és neymar
2021. jún. 4. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

A labdarúgás az eredményekről szól. Ronaldo, Messi és Neymar is sokkal eredményesebben teljesít gól-gólpassz mutatóban. Elnyert címeket tekinve szintén, bár Neymarnak még kell gyűjtögetnie.

Ronaldinho inkább olyan volt, aki nagyon szeretett varázsolni, és tudott is. Persze az ilyen videóválogatásokban legtöbbször a kiscsapatok elleni eldőlt meccseken mutatott játékszínezésről van csak szó. De hát emlékezhetünk, hogy Neymar milyen volt brazíliában, és milyen most... egy francia kiesőjelölt ellen sem tud hasonlót mutatni, mint egy brazil bajnokcsapat ellen. Még azért Ronáldinnye minden meccsen varázsolt valamit, cselt, átadást stb.

Szóval vannak átfedések. Ami tény, hogy Ronaldinho az a játékos volt, aki ha jól jött a labda, akkor ő megcsinálta a cselt a legnagyobbak ellen is, sikeresen... Kb úgy 5-ből egyszer 😃 tehát van alapanyag, ahonnan össze lehetett gyűjteni az anyagokat, iszonyat látványos a játéka, főleg ha 1v1 1v2-re került a sor, mert simán átment rajtuk, de ez nem járt nagy eredményekkel, nem lett belőle olyan sok gól-gólpassz, és az esetek többségében sajnos egyszerűen eladta a labdát 🤷‍♂️ . De ez megbocsájtható volt, mert következőre meg olyan zsugát adott, hogy tátott szájjal néztük. Messi és Ronaldo még ha nem is voltak olyan látványosak, de egy másik szintet képviseltek az eredményességben és csapatjátékban. Neymar még csak szeretne ezen a szinten lenni, egyelőre még várat magára az áttrörés (ami valszeg sosem jön el, sosem lesz aranylabdás). M-CR egyszerűen minden más játékos fölé nőttek a fénykorukban. Nem csoda, hogy 10+1 éven át kettejük közül került ki az aranylabdás (bár többször ok nélkül). Ronaldinhonak „csak” 1 jött össze... Nyilván ebbe közbeszól a genetika is, hogy Ronaldinho sérülékenyebb, és nem tudott olyan hosszan a topon maradni... tehát amikor ő már Brazíliába kényszerült levezetni (30-31 évesen), akkor M-CR még bőven a csúcson (33-36 évesek most)

Szerencsére akkor már voltak streamek, és néztem is a jó kis Atlético Minas Gerais meccseket 😃😃 de megérte... lubickolt ott a Roni. Bár látványos, de mégis ott van az, hogy a brazil bajnokság védői kb az olasz/spanyol másodosztállyal vetekednek. Szóval az ember persze úgy van vele, hogy így könnyű, de legalább varázsolt még... Ami benne volt, azt kihozta, még ha a sérülések miatt ezt már nem is tudta megtenni a topligákban, de otthon, nyomás nélkül, örömből focizhatott.

2021. jún. 4. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Most így képzelem el hogy 50-50, vagy akkorát varázsol h leesik az állad vagy pedig eladja és csak keressük a nem létező gólt :D

Én elképzelésem szerint egy Messi+Neymar keverék lehetett..

De tényleg nem tudok véleményt mondani mert egyetlen meccset se láttam... csak így elnézve a videot senkit se láttam meg így játszani mint ot, talán tényleg azokat akik tényleg csak szeretetből játszanak és varázsolgatnak kis szinteken hétvégenként :D :D lehet hülyeséget írok de ez van

2021. jún. 5. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Egy külön kategória volt a fazon, imádtam nézni, qlig vártam, hogy hozzá kerüljön a labda, mert akkor tudtam hogy tuti történni fog valami. A fent említett labdarúgók kis túlzással ügyetlen kezdőnek tűntek Ronaldinho mellett.
2021. jún. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!