Csak szerintem teszik tönkre teljesen a 2022-es Foci VB hangulatát azzal, hogy télre tették?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy azért lett áthelyezve, mert Katarban borzasztó meleg van nyáron, de alapból nem is szabadott volna abban a korrupt országban VB-t rendezni. A Foci VB mindig is a nyárhoz kötődött, a decemberi hóesésben nem lesz ugyanolyan érzés nézni.2021. máj. 23. 12:07
1/7 anonim válasza:
Jobb az télen. Nyáron utazik az ember, eddig minden alkalommal gond volt, hogy valamelyik fontos meccs utazás, kirándulás alá esett. Télen nem lesz ilyen gond, elejétől a végéig meg tudom majd nézni az egészet.
2/7 anonim válasza:
Te! Én már alig várom. Jó, az a nyár unalmas lesz így, de baromi hangulatos lesz délutáni sötétben a fűtött lakásban nézni ezeket a meccseket.
Nem lesz ugyanolyan és valószínűleg egy egyszeri soha többé alkalomról van szó.
Amúgy meg, ha szereted a minőségi focit és a vb-t, tök mindegy milyen az idő odakint!
3/7 A kérdező kommentje:
#1 szeretem a minőségi focit, de arra ott van a Premier League és a Bajnokok Ligája. Azok meg a nyarat leszámítva az év minden szakaszában mennek. A VB sokkal inkább egy kulturális esemény, mint egy komoly bajnokság ehhez a kettőhöz képest, igazi esélye a győzelemre mindig max. 5-6 csapatnak van. A VB és az EB nekem mindig a nyár kezdetét jelentette, és most kicsit ez fog hiányozni. De remélem nektek lesz igazatok, és tényleg jó lesz.
2021. máj. 23. 12:49
4/7 anonim válasza:
"igazi esélye a győzelemre mindig max. 5-6 csapatnak van"
Miért, a BL-ben és a bajnokságokban többnek is?
5/7 anonim válasza:
Nekem az Afrikai Nemzetek Kupái jutnak eszembe, azt rendezték általában január-februárban, tehát itt a legkeményebb tél volt akkor, amikor ott a trópusi hőségben játszottak.
Más lesz a hangulata, de számomra nem szokatlan. Nem árt a változatosság néha!
6/7 anonim válasza:
Nem is baj, hogy télen lesz abból a szempontból sem, hogy most ugye egy évvel tolódott az eb, így nem egy éven belül lesz a vb, hanem másfél, ezért nagyjából kijön a távolság a kettő között.
7/7 anonim válasza:
Katarban még ez is a magyar nyárnak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!