Egy próba edzésen, hogy felvegyenek, mit néznek? Help. Lécci. Bővebben bent.
Figyelt kérdés
Tehát van egy próba edzés, hogy bevesznek- e a csapatba vagy nem. És ott mit néznek??? Mit kell csinálnod??? Tartanak egy meccset aztán ha jó vagy akkor felvesznek??? Vagy hogy zajlik egy ilyen??? Lécci segítsetek. A helyesírásért meg bocsi.2010. aug. 23. 14:25
1/11 anonim válasza:
Alap edzés,amin nézik az erőnlétedet,a labdatartást,technikát stb...
2/11 anonim válasza:
és hajtsd ki a beled is ha jót akarsz :-)
3/11 A kérdező kommentje:
Az jó. Köcce.
2010. aug. 23. 15:06
4/11 anonim válasza:
Ne legyél már b*zi.
Köcce, lécci...
Pff...
6/11 A kérdező kommentje:
Jaj bocs elfelejtettem foci.
2010. aug. 23. 20:44
7/11 anonim válasza:
Meg azse mindegy milyen osztály. Ha NB-s csapatba mész első dolog amit megkérdeznek hogy eddig hol játszottál. Utána ugyanazt kell csinálnod mint a többi játékos, legalább úgy hogy az ő szintüket megüsd. És játékba meg nem eltűnni, hanem igenis látni, hogy aktív vagy. Sok szerencsét:)
8/11 A kérdező kommentje:
Köcce. Nem Nb1 es.:D Mert még sehol sem fociztam.:D Most akarok beiratkozni és ma lesz a próba edzsésem csak azért kérdeztem.
2010. aug. 24. 11:49
10/11 anonim válasza:
NB-be lehet NB2 vagy NB3 is:) Amúgy hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!