Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri meg a 2021-es LaLigát?

Ki nyeri meg a 2021-es LaLigát?

Figyelt kérdés

Jelenleg az első három csapat: az Atletico, A Real, a Barca

nagyon közel állnal egymáshoz.

(Én amúgy Real drukker vagyok)

2021. máj. 4. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos a Sevilla tegnap kiszállt, pedig ők is ott voltak. Szerintem amúgy a Barca megveri az Atletit, onnantól pedig behúzzák. A Real a holnapi várható BL kiesés miatt összezuhan még jobban, attól tartok.
2021. máj. 4. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi esélye van a nyerésre mint a Chelseának!! Főleg úgy hogy a visszavágón Ramos is játszani fog simánn vinni fogják a meccset!
2021. máj. 4. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Meglátjuk. Tuchel nagyon jól rangadózik. Szerintem lehozza a Chelsea 1-0/0-0 eredménnyel.
2021. máj. 4. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Barcelona!
2021. máj. 5. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát tesókám, ez a 2-0 még a Madridnak volt hízelgő.
2021. máj. 5. 23:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide a tegnapi meccse??Először ott tartunk hogy a Barca a negyeddöntőbe se jutott be.Ott bénáztak egész végig.

Igaz, a Real veszített de ettől függetlenül simán megnyerheti a LaLigát!

2021. máj. 6. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Te írtad a 2-es kommentben, hogy Ramos visszajön aztán a Madrid simán viszi majd a meccset. Ehhez képest örülhetnek, hogy nem lett megalázó a vége. Arra reflektáltam, a Barcáról nem beszéltem. ;)
2021. máj. 6. 11:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy csak bunkó trollok fognak válaszolni.(Tisztelet a kivételnek)
2021. máj. 6. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!