Miért mondják a fociról azt, hogy az a melegek sportja?
#30: Nem akarok és fogok veled vitatkozni. Én úgy vagyok a focival, hogy egy szuper labdajáték, amit a világ minden részén űznek. Ehhez képest, amit a "profik" csinálnak...
Megnéztem a világranglistát: Magyarország a 37. helyen van a 210-ből ami statisztikailag nagyon jó eredmény, de nézzük már meg, hogy kik vannak előttünk és mögöttünk... Nem mondom azt, hogy legyünk a TOP 10-ben, mert az csak illúzió, de azért ennél többet vár az ember az alapján amilyen múltunk van a sportágban (nem feltétlenül az Aranycsapatra gondolok).
Gondolom neked pedig azért van más véleményed ezzel kapcsolatban, mert elfogult vagy (drukker vagy focista).
Az meg, hogy erősen megy a sundám-bundám csak még inkább ront a helyzeten.
"ennél többet vár az ember az alapján amilyen múltunk van a sportágban"
Amúgy pontosan erről van szó. Magyarországnak fontos a foci, és fáj neki, hogy pont a legnépszerűbb sportágban gyengélkedik, miközben egy csomó sportban az élbolyban van. Bosszantó, hogy éppen a legnépszerűbb sportot nem sikerül még állami pénzen sem feljebb tornázni.
A helyzet az, hogy jelenleg ennyi van a magyar fociban, ezen kár bosszankodni. Ameddig a vezetésben az előző rendszer mentalitása uralkodik, addig nem lesz változás, mert ahhoz átfogó átszervezés kellene, de minek, ha a TAO pénzek így is megvannak.
Ami visszás picit, hogy ezért mindig a focistákat ütik, pedig ők nem csinálnak semmit, csak próbálnak focizni a tudásuknak megfelelően. Az, hogy ez a tudás elmarad a nyugati játékosokétól, már legkevésbé a játékos hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!