Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit is takar akkor most...

Mit is takar akkor most pontosan a kis pénz kis foci??

Figyelt kérdés
Vagy miért olyan menő most mindenre ezt válaszolni,és mi értelme van? Értem hogy tiktokról mindig jön valami,de még akkor is ezt válaszoljak manapság a többi ismerőseim is egy oltásra vagy akármire,ha amúgy full nem is illik oda, nem értelmes és akkor ő most fhu de nagyot mondott xdd valaki magyarázzon legyszivesss
2021. ápr. 30. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Hát kis pénz kis foci
2021. ápr. 30. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Még jó hogy mindenki nem ilyen,szemlélet szerint él .

Mondjuk, mi lenen ha a tűzoltók azt mondanák kis fizetés ki mentés és csak bicikli balesetekhez mennek csak .

2021. ápr. 30. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 30. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
A melóhelyen ugyanezt úgy mondjuk, hogy amíg csak fizetgetnek addig csak dolgozgatunk. Minek tegyem magam oda, ha tudom, hogy úgyse kapok többet?
2021. ápr. 30. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Ezt miért kell naponta megkérdezni ezen az oldalon? Nem unod még?
2021. ápr. 30. 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Az eszkimókkal jóban van, - nem érdemes vele foglalkozni.
2021. ápr. 30. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
#6: De szó szerint minden alkalommal ugyanezt kérdezi. Nekem bezzeg volt, hogy 2 külön kategóriába irtam ki kb ugyanazt a kérdést. Mire újra beléptem, már törölve lett mert nem szabad feltenni ugyanazt. Nem nagyon értem.
2021. ápr. 30. 11:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Xdd tesó nekem ez a legelső h ezt a kérdést felteszem, te miről beszélsz?választ vártam életem nem okoskodást
2021. máj. 1. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Milyen tesó?
2021. máj. 1. 17:42
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Ez még anno Puskás Ferenctől ered, a régi Aranycsapat korszakból. Az ő idézete ez.

Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.

Tehát régen a szocializmusban szegénység volt, nem lehetett annyi pénzt beletolni, pumpálni a fociba, mint manapság a milliárdokat. Ha sok pénzt áldoznak bele a sportba, akkor a focinak is jobb is lesz, minőségibb, könnyebb felzárkózni a nyugati top szinthez.

2021. máj. 2. 03:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!