Gondolom már nem sok mindenkit érdekel, de nekem eszembe jutott: A 2006 os Világbajnokságon minek fejelte le Zidane Materazzit?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 20:35
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy beszólt neki valamit. Talán az anyját emlegette. Nem nagyon emlékszem már rá, kivéve maga a jelenet, mert azt vagy negyed órán át ismételték a tévében.
2/3 anonim válasza:
Nekem is valami olyasmi rémlik hogy összeszólalkoztak, Materazzi megemlítette Zidane édesanyját, az meg válaszul lefejelte és persze villant a piros, bár már nagyjából mindegy is volt akkor. Elég dicstelenül fejezte be mindenesetre Zizou a pályafutását.
3/3 anonim válasza:
Azt mondta a húgára, hogy útszéli ...va. Nyilván bosszantani akarta vele, Zizou meg felült neki, és leküldette magát a pályáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!