Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Real Drukkerek. Kik Kellenének...

Real Drukkerek. Kik Kellenének és Kik nem a Realba?

Figyelt kérdés

Nem kellenének :

Lass,Gago,Drenthe,van der Vaart

Kellenének:

Elia,Ibisevic,Müller,Balotelli,Piqué

Egy csatár feltétlen kéne még:S

2010. aug. 22. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
előző vok canales helyett inkább c ronaldo a szére és higuain csatárnak :)
2010. aug. 23. 02:05
 12/21 anonim ***** válasza:
az előzővel egyet értek penge 11 :)
2010. aug. 23. 02:07
 13/21 A kérdező kommentje:

Énis egyet értek:)

De Rooneyt és Alonsot cserélném

2010. aug. 23. 11:41
 14/21 anonim válasza:

"Úristen b+ ovoda.

Azért kérdeztem hogy kapus , nem?

mert egyértelmű volt hogy támadó.

kapus poszton nincs is vita, egyértelmű hogy casillas.

aki ennyire okostojás tudja hogy a realnak 3 támadója van, ami nem elég."

Lehet, hogy óvoda, de akkor meg te fogalmaztad meg félreérthetően. Ami meg a csatárposztot illeti...Benzema és Higuain a két vérbeli csatár, de Ronaldo is tud végszükség esetén ott játszani. 3 támadó miért ne lenne elég? Nyilván jó lenne egy 4. támadó is végszükség esetén, de azt szerintem a Castillabol fogják megoldani, vagy vmi nagyon olcsó gyereket fognak valahonnan keríteni, mivel az elsődleges csatárok Benzema és Higuain lesz, így aki harmadiknak fog érkezni, az csak mögöttük lesz a sorban. Ennek tudatában biztosan nem fog érkezni akkora nagy név, én egy kiöregedő csatárra gondoltam, aki tűrné éveken keresztül a padot.Meg aztán már sok pénz sincs a kasszában, szóval drága játékos biztosan nem jön arra a posztra. Nem véletlenül van ennyi középpályása a Realnak, sok a variációs lehetőség,és ha netalán tán Benzema is és Higuain is megsérül, akkor még Ronaldot mindig tudják pótolni a kp-n, hogy az addig csatárt játsszon. Szóval én elsősorban balhátvédet hoznék és csak aztán csatárt.

"pepe jó védő ? :D"

Igen, jó védő. Mint minden védőnek, így néha neki is vannak hülyeségei, de ott van a jobbak között. Gyakran hoz le hiba nélkül meccset, a portugál válogatott alap pillére. Carvalhoval kiegészülve nagyon jó középső védelme lesz a Realnak. Szomorúan olvasom, hogy ilyen Vidiceket hoznátok a csapatba. Vidicet még az angol bajnokságba is gyakran szívatják, majd pont egy gyors és technikás spanyol csapatban állná meg a helyét. Rooney is minek? Ott van Benzema és Higuian, övék a jövő, főleg a franciáé, akit én már most nagyra tartok. Keret ügyileg ez a csapat majdnem tökéletes, még egy balhátvéd kellene és oké.

2010. aug. 23. 15:32
 15/21 anonim válasza:

"xavi alonso"

.... Amúgy az XABI Alonso.

2010. aug. 23. 15:33
 16/21 anonim válasza:

Amúgy nekem a mostani keretből valahogy így nézne ki a legjobb kezdő 11-em:

Casillas, Ramos,Carvalho,Pepe, Marcelo, Di Maria, Khedira ,Xabi Alonso, Özil, C.Ronaldo, Benzema

Nagyobb csapatok ellen Marcelo helyett Arbeloat játszatnám, mert bár a kis brazil támadásokban nagyon jó, de védekezésben még mindig nem elég oda. Jövőr ezért is hoznám pl Coentraot, aki támadni is és védekezni is tud. Özilben nagy potenciál van, de ha esetleg nem válik be, akkor még mindig játszhat Canales vagy Pedro Leon, akik meggyőzőek voltak az eddigi felkészülési meccseken. Khedira helyett mehet Lass, ha a német nem válik be, de most neki szavaznék bizalmat.

2010. aug. 23. 15:40
 17/21 anonim ***** válasza:
oké nem állok le vitatkozni pepével kapcsolatban, én egy atomhulladéknak tartom, aki nem hogy 30-at, de még 10 millát se ér... egy favágó... bár mourinho kezei alatt biztos jobb lesz
2010. aug. 24. 20:08
 18/21 anonim ***** válasza:
higuain ok. De aki nézett tavaly real meccseket akkor az nem mondja hogy benzema teljesen jó oda. Am. c.ronaldo is tud játszani ekől,de mourinho,és ronaldo is inkább a szélt választaná,ott többet tehetne a csapatért ennyi!!!
2010. aug. 25. 00:27
 19/21 anonim válasza:
Én néztem tavaly Real meccset és azt tudom, hogy Benzemaban óriási potenciál van, de Pellegrini nem adta meg neki a kellő lehetőséget. Pellegrini gyáva volt, nem mert belenyúlni egy amúgy jól működő csapatba, pedig az igazán nagy csapatok ellen, lehet hogy Benzema hasznosabb lett volna mint Higuain. Aki egyébként évek óta adós a jó csapatok ellen a góllal a BL-ben és nem rendelkezik olyan kvalitásokkal, mint a francia. Getafekat, Xerez szintű csapatokat bárki megtud szórni 1-2 góllal, ez nem mérce. Higuain még adós a BL-ben való jó játékkal és a nagyobb csapatok ellen a góllal. Benzema ilyen téren már többet tett le az asztalra, hisz lyoni színekben legelőször a Manchester United, majd Real színekben a Milan hálóját vette be. Az is tény, hogy tavaly Benzema egy hosszabb időre sérült is volt, ezen kívül ő maga is lenyilatkozta, hogy beilleszkedési problémái voltak, mivel nem beszélte a nyelvet és minden új és idegen volt számára. Ha idén megkapja Mourinhotol a lehetőséget, akkor biztos vagyok benne, hogy jó lesz, más kérdés, hogy még neki is van hova fejlődnie. Elsősorban fejben... mert nekem olykor eléggé flegmának tűnik. Higuain jó játékos, de soha nem lesz belőle egy aranylabdás, vagy olyan, akitől mindenki hátat dob. Lehet látni Benzema és Higuian között a különbséget amikor a pályán vannak. higuinnak gyakran még a labdakezelés sem megy, méterekre pattan tőle a labda. Benzema lábához szinte odaragad a bogyó, ezenfelül sokkal technikásabb és mezőnyben jóval többet dolgozik, mint az argentin aki csak elől áll és várja a labdát. Higuain jó, de ő már soha nem fogja azt megtanulni ami Benzemaban már most megvan. Erre születni kell. Aztán más kérdés, hogy lehet Benzemabol sem jön ki soha az "állat"... minden fejben dől el.
2010. aug. 25. 03:01
 20/21 anonim ***** válasza:

sztem kéne

csatárnak: Neymar v. Lukaku v. Dzeko

Védőnek: Bstos v. Lahm v. Maicon

ennyi

ki nem kell:

-Drenthe , M. Diarra

2010. aug. 25. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!