Real Drukkerek. Kik Kellenének és Kik nem a Realba?
Nem kellenének :
Lass,Gago,Drenthe,van der Vaart
Kellenének:
Elia,Ibisevic,Müller,Balotelli,Piqué
Egy csatár feltétlen kéne még:S
Énis egyet értek:)
De Rooneyt és Alonsot cserélném
"Úristen b+ ovoda.
Azért kérdeztem hogy kapus , nem?
mert egyértelmű volt hogy támadó.
kapus poszton nincs is vita, egyértelmű hogy casillas.
aki ennyire okostojás tudja hogy a realnak 3 támadója van, ami nem elég."
Lehet, hogy óvoda, de akkor meg te fogalmaztad meg félreérthetően. Ami meg a csatárposztot illeti...Benzema és Higuain a két vérbeli csatár, de Ronaldo is tud végszükség esetén ott játszani. 3 támadó miért ne lenne elég? Nyilván jó lenne egy 4. támadó is végszükség esetén, de azt szerintem a Castillabol fogják megoldani, vagy vmi nagyon olcsó gyereket fognak valahonnan keríteni, mivel az elsődleges csatárok Benzema és Higuain lesz, így aki harmadiknak fog érkezni, az csak mögöttük lesz a sorban. Ennek tudatában biztosan nem fog érkezni akkora nagy név, én egy kiöregedő csatárra gondoltam, aki tűrné éveken keresztül a padot.Meg aztán már sok pénz sincs a kasszában, szóval drága játékos biztosan nem jön arra a posztra. Nem véletlenül van ennyi középpályása a Realnak, sok a variációs lehetőség,és ha netalán tán Benzema is és Higuain is megsérül, akkor még Ronaldot mindig tudják pótolni a kp-n, hogy az addig csatárt játsszon. Szóval én elsősorban balhátvédet hoznék és csak aztán csatárt.
"pepe jó védő ? :D"
Igen, jó védő. Mint minden védőnek, így néha neki is vannak hülyeségei, de ott van a jobbak között. Gyakran hoz le hiba nélkül meccset, a portugál válogatott alap pillére. Carvalhoval kiegészülve nagyon jó középső védelme lesz a Realnak. Szomorúan olvasom, hogy ilyen Vidiceket hoznátok a csapatba. Vidicet még az angol bajnokságba is gyakran szívatják, majd pont egy gyors és technikás spanyol csapatban állná meg a helyét. Rooney is minek? Ott van Benzema és Higuian, övék a jövő, főleg a franciáé, akit én már most nagyra tartok. Keret ügyileg ez a csapat majdnem tökéletes, még egy balhátvéd kellene és oké.
"xavi alonso"
.... Amúgy az XABI Alonso.
Amúgy nekem a mostani keretből valahogy így nézne ki a legjobb kezdő 11-em:
Casillas, Ramos,Carvalho,Pepe, Marcelo, Di Maria, Khedira ,Xabi Alonso, Özil, C.Ronaldo, Benzema
Nagyobb csapatok ellen Marcelo helyett Arbeloat játszatnám, mert bár a kis brazil támadásokban nagyon jó, de védekezésben még mindig nem elég oda. Jövőr ezért is hoznám pl Coentraot, aki támadni is és védekezni is tud. Özilben nagy potenciál van, de ha esetleg nem válik be, akkor még mindig játszhat Canales vagy Pedro Leon, akik meggyőzőek voltak az eddigi felkészülési meccseken. Khedira helyett mehet Lass, ha a német nem válik be, de most neki szavaznék bizalmat.
sztem kéne
csatárnak: Neymar v. Lukaku v. Dzeko
Védőnek: Bstos v. Lahm v. Maicon
ennyi
ki nem kell:
-Drenthe , M. Diarra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!